Şimdi Ara

PSU değiştirmeye gerek var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar . İ9 9900K ve MSi meg ace Z390 anakart ile sistem güncellemesi yapacağım ; ekran kartımda 1080 ti. Şuan ki sistemde Corsair cx750 m ( yeşil renkli olan) var. Anladığım kadarı ile bu anakartta 2 adet 8 pin CPU girişi var ve i 9900k ya rahat bir şekilde hız aşırtma yapmak için bu iki girişi de kullanmak lazım ve fakat cx 750 de ise 1 adet 8 pinlik çıkış var. Bu bilgi doğru mu ? Doğru ise ne almak lazım ? 1000 tl civarı bir bütçe ayırabilirim ... teşekkürler .

• www.hepsiburada.com
    SilverStone Evolution 850W 80+ Gold Güç Kaynağı Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/silverstone-evolution-850w-80-gold-guc-kaynagi-sst-st85f-gs-p-BD303482
  • evga g2 g3 850w...
    seasonic focus gold 850w..
  • www.msi.com
    MSI Global
    https://www.msi.com/calculator
  • quote:

Orijinalden alıntı: sodomy

www.msi.com
    MSI Global
    https://www.msi.com/calculator
    Kaygım 750 Watt ın yetip yetmeyeceği değil CPU için güç çıkış noktası sayısının yeterli olup olmadığı idi. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: sething

evga g2 g3 850w...
    seasonic focus gold 850w..
    Seasonic focus Gold 850 Watt hepsiburada da sepette bekliyor. Aklıma takılan amozon.com da bir kullanıcının yaptığı yorum . İngilizcem iyi değil ama anladığım kadarı ile bu psu ya başka bir marka psu nun bağlantı kablolarını taktığı için problem yaşamış . Benim elimde de coolermaster ın sleeve kabloları var . Bu kabloları bu psu ile kullanabilir miyim acaba ? Sonuçta kablolar tektip değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: budwieserFB

Seasonic focus Gold 850 Watt hepsiburada da sepette bekliyor. Aklıma takılan amozon.com da bir kullanıcının yaptığı yorum . İngilizcem iyi değil ama anladığım kadarı ile bu psu ya başka bir marka psu nun bağlantı kablolarını taktığı için problem yaşamış . Benim elimde de coolermaster ın sleeve kabloları var . Bu kabloları bu psu ile kullanabilir miyim acaba ? Sonuçta kablolar tektip değil mi?

Alıntıları Göster
    tek tip değil..
  • quote:

tek tip değil..

Alıntıları Göster
    Şuan ki psu dediğim gibi corsair ama bu kablolar Coolermaster bir sorun yaşamadım ama .
  • quote:

Orijinalden alıntı: budwieserFB

Şuan ki psu dediğim gibi corsair ama bu kablolar Coolermaster bir sorun yaşamadım ama .

Alıntıları Göster
    la havle..

psu kabloları aynı marka model üretim değilse birlikte kullanılmaz ki

aynı psu bile aynı üretici farklı satıcılara farklı socketlerle gönderir..

tesadüfen uysa da kullanılması sağlıklı değil..
  • quote:

la havle..

psu kabloları aynı marka model üretim değilse birlikte kullanılmaz ki

aynı psu bile aynı üretici farklı satıcılara farklı socketlerle gönderir..

tesadüfen uysa da kullanılması sağlıklı değil..

Alıntıları Göster
    Daha doğrusu bende ki uzatma kabloları yani direk psu ya bağlamadım. O zaman coolermaster psu mu bakmam lazım . Bu kabloları yeni almıştım yahu .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.