Şimdi Ara

Psu + Ekran Kartı Tavsiye Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bundan 5 ay önce eski pc mi revize etmek istedim.Uzun zamandır piyasayı takip etmediğimden biraz elime yüzüme bulaştırdım.

Sistemimde işlemci psu ve ekran kartı hariç herşeyi değiştirdim sistem gayet stabildi ancak 2 ay önce psu bozuldu
    Daha sonra bir arkadaşımda e6300 işlemciye r9 taktığını görünce psuyla beraber ekran kartını da yenilemeye karar verdim.(işlemcinin çok vasat olduğunu düşünüyordum)

Şuanki sistemim

Foxconn G41MX-K LGA775
    İntel e5200 işlemci
    2 gb hi level ddr3 1333mhz ram
    Ati hd3450

Psu olarak bunu

Ekran kartı bunu düşünüyorum

Ekran kartı için bütçe 180 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bontequie -- 12 Şubat 2015; 15:40:03 >

• Parçalar olabilir ama forumdaki diğer arkadaşlar daha iyi bilir (çok bilgim yok). Ama eğer uyarsa da darboğaz sorunu da var. Evet işlemcin eski. Darboğaz olursa ekran kartından tam performans alamazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • e6300'e R9 takan yuzyilin cahiliymis o islemcilere olmaz oyle kartlar.takarsin takamazsin diye bir sey yok ama verim alamazsin fps'ler yerlerde surunur.180 liraya amd 240 alabiliyorsun yazmissin zaten ama almisken zorla amd 250 al daha guzel bir kart ve islemcin fazla problem cikarmaz.butce yoksa dediginde problem yok o kart teneke guc kaynaklarinda bile calisiyor senin sectigin psuda rahat calisir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.