Şimdi Ara

Psu elektrik sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba n11den saçma bir psu aldım 300w diye çünkü alacağım sisteme uyuyordu fakat bu psunun 300w vermediğin söyledi bi arkadaş o yüzden şuan hiçbişey yapamadan elim kolum bağlı oturuyorum

http://www.webdenal.com/boost-jpsu-bst-atx300_620499.html?gclid=CJ6Q9LXnh8cCFS7KtAodTiEBEg

bundan aldım şimdi bunun sisteme ne kadar power bıraktığını nerden öğrenebilirim ona göre bir ekran kartı alacağım yardım ederseniz sevinirim şuan yenisin alamam bu ay pcye çok para yatırdım çünkü

• 12v kanalına bak.46 liralık psuya nasıl bir ekran kartı takılabilir sence?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CBGB omfug

12v kanalına bak.46 liralık psuya nasıl bir ekran kartı takılabilir sence?

12v kanalı ne kardeş psu cahiliyim gerçi pc cahiliyim neyse yardım edersen iyi olur
  • Psunun sağına soluna bak bir etiket olması lazım üstünde yazılar filan olur.Orda 12v diye bir kısım var orası psunun verdiği güç oluyor.Vereceği güç 220w filandır muhtemelen.Buna da gtx 750 ti takarsın o da ucu ucuna yeter diğer bileşenler çok güç çekmiyorsa.
  • quote:

Psunun sağına soluna bak bir etiket olması lazım üstünde yazılar filan olur.Orda 12v diye bir kısım var orası psunun verdiği güç oluyor.Vereceği güç 220w filandır muhtemelen.Buna da gtx 750 ti takarsın o da ucu ucuna yeter diğer bileşenler çok güç çekmiyorsa.

kardeş sadece 1 etiket var oda ac220v/50 hz bu kadar başka bir şey yok
  • Verdiğin linkte "+12V @ 10 A" diye bir ibare var. Bu da 120 watt demek.
    Ekran kartsız sisteme bile yeteceği şüpheli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

Verdiğin linkte "+12V @ 10 A" diye bir ibare var. Bu da 120 watt demek.
    Ekran kartsız sisteme bile yeteceği şüpheli...

+12V @ 10 A +3.3V @ 6 A +5V @ 16 A +5VSB @ 1.5 A -12V @ 0.5 A bu yazıyo ama ne olduğunu bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MatureGuy M kullanıcısına yanıt
    Ben baktım.12v kanalından 10 amper veriyor.Bu da yaklaşık 150 watt veriyor demek.Hiç bir ekran kartını takamazsın buna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ydagli42

Ben baktım.12v kanalından 10 amper veriyor.Bu da yaklaşık 150 watt veriyor demek.Hiç bir ekran kartını takamazsın buna.

arkadaşın biri hd5450 takabilirsin dedi
  • up up up
  • İade edin.Beş para etmez o psu.Hd5450 de sadece ekrana görüntü vermeye yarar.
  • quote:

İade edin.Beş para etmez o psu.Hd5450 de sadece ekrana görüntü vermeye yarar.

iade edemem zamanı geçti 5450yi çalıştırır mı ona göre kullanacağım 2 seneliğine idare eder mi beni ?
  • Hd5450yi çalıştırır da dediğim gibi hd5450yle 10 senelik oyunları oynarsınız ancak.7-8 sene önce çıkan oyunları bile düzgün çalıştırmaz.
  • dota 2 cs go lol gibi oyunları oynayabilir miyim ?
  • Mevcut sistemini tamamen yazarmisin buraya? R7 240 falan takilabilir belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

Mevcut sistemini tamamen yazarmisin buraya? R7 240 falan takilabilir belki

Anakart:gigabyte GA-945GCM-S2L
    İşlemci:intel dual core e2140 (e8400 ile değiştiricem)
    ekran kartı :?
    ram:3 gb
  • R7 240 takilabilir gibi gorunuyor :) lol dota cs co gibilerine yeter :)

• quote:

R7 240 takilabilir gibi gorunuyor :) lol dota cs co gibilerine yeter :)

r7 240 kaç watt çekiyor bir bilgin var mı ve yeter mi
  • http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-r7-240-and-250,3717-9.html

Tum sistem yuk altinda 122w tuketmis yeter gibi gorunuyor r7 240 da 60w civari tuketiyor ucu ucuna kivirir gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinayet13 -- 1 Ağustos 2015; 18:02:56 >
  • quote:

http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-r7-240-and-250,3717-9.html

Tum sistem yuk altinda 122w tuketmis yeter gibi gorunuyor r7 240 da 60w civari tuketiyor ucu ucuna kivirir gibi

fakat 5450 direk geçer öyle mi o kaç watt bide 2.el bulursan söylermisin fiyat aralığıma uymuyorda r7 240
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.