Şimdi Ara

PSU'lar hakkında genel yorumlar ve öneriler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu aralar baya bir niyetlendim şöyle güzel kaliteli bir PSU alıyım diye ama bir türlü işin içinden çıkamadım. Benim birincil ihtiyacım ses seviyesinin çok düşük olması.. sonra 2cil olarak şu an için celeron 800'e bağlıcam sorun olcağını düşünmüorum (450w gömüp yakıcam bende kurtulcam sizde ). Sorun çıkarır mı dersiniz?

Bir diğer olay ise bunların markaları Zalman, Coolermaster, Tagan, Thermalthake bir sürü marka var.. ama etreafımda çevremde kullanmış kimse olmamakla birlikte forumlarda birisi bir markaya çok iyi derken dieri yerden yere vuruyor..

önerilerinizi bekliyorum

• dostum celeron 800 demişsin o sisteme 10 dolarlık 300 watt d
    ye geçen psular bile çok rahat yeter..
    ama tavsiye istemişsin tr de bulabilicen en iyi psu ENERMAX ....
  • bir ürünün iyi olup olmadığını anlaman için illahaki birilerinin övmesi gerekmez..biraz bilgi sahibi olmak yeterli..öncelikle bir güç kanağında aktif pfc, versiyon 2.0 ve üzeri olmak, çift railkanalı, sessiz soğutma, yüksek verimlilik, ati,nvidia,intel,amd onayları ve amper değerlerine bakacaksın..thermaltake berbattır denemez ama kesinlikle iyi ve güçlü değil codegenden iyidir ama bir fsp den iyi değildir..zalman zaten eski modelleri var gereksiz pahalı şu an için..tagan çok sorun çıkarttı zamanında şu an şikayet yok fakat..coolermasterda fsp ayarında iyi bir güç kaynağı ne var ki bu ürünleri temin edip düzgün bir garanti alabilmek önemli olan..ama bunun dışındada türkiyede çok daha iyi markalarda var..örneğin bir enermax, bir seasonic, bir silverstone ya da lc power gibi..sen fiyat/perfomans diyorsan tüm bu sayılanlar arasından lc powerlara ya da sşlverpower diye bir marka var ona bakabilirsin..

• celeron 800 de geçici olarak durucak.. param oldukça alabildiğimin en iyisini alıp kenara koymaya çalışıorum.. güzel bir desktop yapmak için.. PSU için 100 dolara kadar harcarım şu an.. günde 8-10 saat çalışan hardiskimi bir kısım da olsun güven altına alcak bir PSU olsun istiorum. Sessizlik ve performance önemli..
  • Enermax,seasonic veya silverstone arasında bütçene uygun gelen modeline alabilirsin..Sessizklik perf. +güvenlik..
  • quote:

Orjinalden alıntı: LapaciRiza

bir ürünün iyi olup olmadığını anlaman için illahaki birilerinin övmesi gerekmez..biraz bilgi sahibi olmak yeterli..

maalesef giriş çıkış güçleri, watt volt olaylarını hiç bilmiorum.. bunları bilmeden edindiğim bilgiler havada kalıyor.. cevabın için teşekkür ederim
  • sana forumdan 2.el FSP 300watt yeter hatta benim köşede bi tane war ihtiyaç olunca onu takıyorum istiyosan weryim sana
  • nedir peki?? FSP.. ne kadar sessiz?? db değerleri varmış mesela önemliyiş..
  • Sen 300W 12 cm fanlı olan modelinden al. En Sessizi...

quote:

Orjinalden alıntı: bliss

nedir peki?? FSP.. ne kadar sessiz?? db değerleri varmış mesela önemliyiş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: BuRaK

dostum celeron 800 demişsin o sisteme 10 dolarlık 300 watt d
    ye geçen psular bile çok rahat yeter..
    ama tavsiye istemişsin tr de bulabilicen en iyi psu ENERMAX ....

burak abime katılıyorum.ona 10 dolarlık power da yeter.ama diyosanki ben sistemi ufak ufak değiştirecem ki öyle görünüyor,git o zaman bir tane çok iyi sistem düzeceksen enermax normal bi sistem düzüp o/c yapcaksan fsp al derim ben.fsp'nin 400 wattlığı kalitelidir.400-4500 watt ararsı çok iyi güç üretiyor.testlerle kanıtlnmıştır.
    bkn:thg
  • teşekkürler..
  • enermax liberty alacaksın ben bugun gidip alacam 500 watt 228 ytl ye hadi kolay gelsin

ben de arastırdım en iyisi enermax imis
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.