sapphire çünkü enermax iç yapısına sahip. Enermax en kaliteli psu firmasıdır. Watt değerine takılmayın. Ben olsam sapphire alırdım kalitesinden dolayı.
orda yazan W değerine bakma 625 gerçek verdiği güçtür 12v kanalından 600w güç verir..
700wlık 750wlık dediğin psularda 12v dan 600w civarı verir..
yani o 100 w 150w boşa giderek 600w güç verri ama saphire olan en az kayıpla en verimli şekilde o güçü verir..
Enermax kalitesi var zaten..
yani kesinlikle 700w 750w olayına bakma.. Peak değerler onlar..
Pure alabiliyosan gerçekten al ilerde hiç sorun yaşamassın ekran kartı değiştirsen vs sorun çıkartmaz..
Gtx 460 SLı yada hd 6870cfyi rahatlıkla kaldırır Psu 1 kere alınır Psuya para harcamıyacaksında neye harcıyacaksın..
Teşekkürler yardımlarınız için incelemeye devam...
quote:
Orijinalden alıntı: stm
XILENCE XP750 GAMING EDITION 750 WATT ürünü fiyatıda uygun. i7 sistemimde XILENCE 600 (Lianli pc-k60) kullanıyorum.gayet sessiz ve sorunsuz gelmişti.Bu yüzden XILENCE ürünlerine sıcak bakıyorum. üstelik modüler ytapısı da var. Shappire göre 125 W fazlası , üstelik neredeyse aynı fiyata.
Cougar içinde Güzel yorumlar okudum. 80+ Gold Silver Bronze bunlar çok etki eder mi PSU ya?
kesinlikle sapphire her iki ürünüde kullandım şu an sisteme sapphire takılı
quote:
Orijinalden alıntı: gorgoaxion
quote:
Orijinalden alıntı: stm
XILENCE XP750 GAMING EDITION 750 WATT ürünü fiyatıda uygun. i7 sistemimde XILENCE 600 (Lianli pc-k60) kullanıyorum.gayet sessiz ve sorunsuz gelmişti.Bu yüzden XILENCE ürünlerine sıcak bakıyorum. üstelik modüler ytapısı da var. Shappire göre 125 W fazlası , üstelik neredeyse aynı fiyata.
Cougar içinde Güzel yorumlar okudum. 80+ Gold Silver Bronze bunlar çok etki eder mi PSU ya?
kesinlikle sapphire her iki ürünüde kullandım şu an sisteme sapphire takılı
önerilerinizi değerlendireceğim %80 ihtimal Shappire alacağım galiba. hem dediğiniz gibi ileride PSU değiştirmekle uğraşmam en azından.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme