Şimdi Ara

PSU önerisi / 2 ürün arasındaki tavsiye ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

intel 13700k

32 gb ram

Asus Rog Strix 3070 ti OC

Asus ROG Strix ROG-STRIX-1000P Gen5 1000 W Power Supply

Asus ROG THOR 1000P2 V2 1000 W Power Supply

iki arasında kaldım hangisi sizce daha iyidir ?

yardımcı olursanız sevinirim.

• thor modeli yüksek ihtimal seasonic üretimi (seasonic prime tx serisi), rog strix ise great wall üretimi olmalı. Prime serisi, seasonic'in en üst serisi.

Alternatif olarak o kadar para bayılmak yerine nzxt c1000 (2024) derim. İlla ikisinden birisi dersen tabii ki thor serisi.

• TimFoster T kullanıcısına yanıt

nzxt c1000 serisi de aşağı yukarı fiyat olarak aynı ve kablolarına güvenemedim 600w kablosunu yanma olayından çekindiğim için böyle kaliteli alıp başım ağrısın istemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ArdIX kullanıcısına yanıt

c1000, Şubatın ilk haftasına kadar ₺8 bin fiyatı vardır. Birden zam yapmışlar.

nzxt c 2024 serisi gen5.1 denilen 12v-2x6 standartı ile geliyor.

Alıntı

metni:
    I have an ATX v3.0 PSU with 12VHPWR. Can I use the new 12V-2×6 cable?There is no difference in the provided cables. The change is on the PCB header, so the cable you have now is practically the same as the ATX v3.1 PSUs. I repeat the difference is on the PCB headers only, both your PSU and the new generation of GPUs compatible with PCIe CEM 5.1, and on the open-open sense scenario, which ATX v3.0 PSUs don’t send.

Will my ATX v3.0 PSU or my GPU be compatible with 12V-2x6? Do I need a new cable/PSU/GPU? Everything you need to know! - Hardware Busters

Kısaca kablolarda fark yok.

Yanan kablolar değil, tam oturtulmamış soketin temassızlık yapmasından dolayı soket eriyor. Tercih senin tabii.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.