Merhaba, intel 13700k 32 gb ram Asus Rog Strix 3070 ti OC Asus ROG Strix ROG-STRIX-1000P Gen5 1000 W Power Supply Asus ROG THOR 1000P2 V2 1000 W Power Supply iki arasında kaldım hangisi sizce daha iyidir ? yardımcı olursanız sevinirim. |
PSU önerisi / 2 ürün arasındaki tavsiye ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
thor modeli yüksek ihtimal seasonic üretimi (seasonic prime tx serisi), rog strix ise great wall üretimi olmalı. Prime serisi, seasonic'in en üst serisi.
Alternatif olarak o kadar para bayılmak yerine nzxt c1000 (2024) derim. İlla ikisinden birisi dersen tabii ki thor serisi.
-
nzxt c1000 serisi de aşağı yukarı fiyat olarak aynı ve kablolarına güvenemedim 600w kablosunu yanma olayından çekindiğim için böyle kaliteli alıp başım ağrısın istemedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
c1000, Şubatın ilk haftasına kadar ₺8 bin fiyatı vardır. Birden zam yapmışlar.
nzxt c 2024 serisi gen5.1 denilen 12v-2x6 standartı ile geliyor.
Alıntı
metni:I have an ATX v3.0 PSU with 12VHPWR. Can I use the new 12V-2×6 cable? There is no difference in the provided cables. The change is on the PCB header, so the cable you have now is practically the same as the ATX v3.1 PSUs. I repeat the difference is on the PCB headers only, both your PSU and the new generation of GPUs compatible with PCIe CEM 5.1, and on the open-open sense scenario, which ATX v3.0 PSUs don’t send. Kısaca kablolarda fark yok.
Yanan kablolar değil, tam oturtulmamış soketin temassızlık yapmasından dolayı soket eriyor. Tercih senin tabii.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X