Şimdi Ara

PSU PATLADI DİĞER BİLEŞENLER SAĞLAMMIDIR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba yeni ekran kartı aldım psu kaldırmadı çok pis kokular gelmeye başladı aha patlayacak patlamadan pc yi kapatıyım demeye kalmadan patladı ses ve duman çıktı anakartta ekran kartında kararma yok bu bileşenlere birşey olmuşmudur anlamanın en kolay yolu nesir eğer olmuşsa 4 5 ay can sıkıntısından ölücem 17 yaşındayım o parayı toplayamam 😰😰😰😰😰

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Guest-C034FACC7 G kullanıcısına yanıt
    G Guest-C034FACC7 demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: Sky_Vision

17 Yıl yaşayıp hiç türkçe öğrenememek teşekkürler FACEBOOK

Türkçe konusuna vurgu yapmanız güzel. Ancak, bu konuda öncelikle kendiniz dikkatli davranmalı ve örnek olmalısınız.

"Türkçe" sözcüğünün ilk harfini küçük yazmış, "öğrenememek" sözcüğünden sonra noktalama işareti koymamışsınız.
  • 17 Yıl yaşayıp hiç türkçe öğrenememek teşekkürler FACEBOOK

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farklı Psu denemekten başka çaren yok.

Tabi denemeden önce ekran kartını çıkar.

Eğer güçlü bir psu ise kartı takarak deneyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcwolf28 -- 12 Mart 2018; 22:47:31 >
  • Bu sefer yetecek bi pau ile denicem çıkarmadan inşallah birşey olmamıştır görüntüde kararma vs yok

• quote:

Türkçe konusuna vurgu yapmanız güzel. Ancak, bu konuda öncelikle kendiniz dikkatli davranmalı ve örnek olmalısınız.

"Türkçe" sözcüğünün ilk harfini küçük yazmış, "öğrenememek" sözcüğünden sonra noktalama işareti koymamışsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ehhalil

quote:

evet ama ben o cümleleri büyük acılar içinde girmiş olduğum derin kederin etkisiyle dikkatsizce,hızlıca ve kaçıp giden bir eda ile yazmıştım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dandik PSU'larda bile genelde sigorta düzeneği olur. Fiziksel olarak bir yanık da yoksa muhtemelen sağlamdır diğer bileşenlerin.
  • Denemeden bilemezsin. Biz de buradan tahmin edemeyiz ki. Kâhin filan değiliz.
  • Elektrikler gidip geldiğinde benim de patlamıştı diğerlerinde bir arıza olmadı kasaya yeni bir psu tak öyle dene.
  • ehhalil kullanıcısına yanıt
    Türkçemle övünmüyorum fakat siz de bağlaçtan sonra “,” kullanmışsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burnerboost -- 14 Mart 2018; 16:30:8 >
  • burnerboost kullanıcısına yanıt
    "Ancak" sözcüğü orada bağlaç görevi değil, vurgu görevi görmektedir.

Türkçe konusunda duyarlı insanların olduğunu görmek güzel.
  • Gigabyte g650h 750w 80+ moduler psu 499 tlye satilik 15 adet elimde var isteyen pm atsin ;)

• ehhalil kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim Edat veya bağlaç görevi görmesi lazım. Orda da bağlaç görevi görüyor. Neyse hocam bildiğimiz şekilde konuşalım :)

• quote:

"Ancak" sözcüğü orada bağlaç görevi değil, vurgu görevi görmektedir.

Türkçe konusunda duyarlı insanların olduğunu görmek güzel.

Türkçe ile ahkam kesmek zordur. Cümlenin ögelerinde vurgu diye bir öge yok. Virgül, kendinden önceki kelimeye vurgu kazandırmak amacı ile de kullanılabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    "Ancak" sözcüğünden önceki cümleyi nokta koyarak sonlandırdım. Nokta koymadan devam etseydim bağlaç olurdu.
    Burada yeni cümleye dikkat çekmek amaçlı bir kullanım var. Özellikle konuşma sırasında bu durum daha belirgin bir hâl alır. Konuşurken "ancak" sözcüğü daha yüksek sesle söylenerek ve/veya uzatılarak ("ancaaaak" şeklinde) yeni cümleye vurgu yapılır.

@_AsDeRf_, cümlenin ögelerinde vurgu diye bir öge olduğunu söylemedim. Lütfen yazılanı doğru okuyup, doğru anlayalım. Amacımız bağcıyı dövmek değil, üzüm yemek olsun.
    Not: Ahkâm sözcüğündeki ikinci "a" harfi "â" şeklinde yazılır.
  • quote:

"Ancak" sözcüğünden önceki cümleyi nokta koyarak sonlandırdım. Nokta koymadan devam etseydim bağlaç olurdu.
    Burada yeni cümleye dikkat çekmek amaçlı bir kullanım var. Özellikle konuşma sırasında bu durum daha belirgin bir hâl alır. Konuşurken "ancak" sözcüğü daha yüksek sesle söylenerek ve/veya uzatılarak ("ancaaaak" şeklinde) yeni cümleye vurgu yapılır.

@_AsDeRf_, cümlenin ögelerinde vurgu diye bir öge olduğunu söylemedim. Lütfen yazılanı doğru okuyup, doğru anlayalım. Amacımız bağcıyı dövmek değil, üzüm yemek olsun.
    Not: Ahkâm sözcüğündeki ikinci "a" harfi "â" şeklinde yazılır.

Hocam konuşulurken uzatarak söylendiğinde vurgu olduğu anlaşılıyor. Ama yazıma gelince "ancak" sözcüğü daima bağlaç olduğu için size öyle bir yorumda bulundum. Yazımda vurgu olduğu pek anlaşılmıyor.

Anlamayanlar için yeterince açıkladığımı düşünüyorum. Umarım artık anlaşılmıştır.

Not: "Ancak" sözcüğü daima bağlaç değildir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.