Şimdi Ara

PSU Tavsiyesi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok fazla pahalı olmayacak şekilde PSU tavsiyelerinizi bekliyorum..

Herhangi bir internet sitesinden olabilir..

Sistem:

Amd athlon II x4 635
    ASUS M4A88TD-M
    2 GB G-Skill 1333 MHz DDR3
    Xigmatek Asgard Kasa

İleride Ekran kartı alacağım..

Sessiz ve performanslı çalışması çok iyi olur..

Bu fiyata alınabilecek en iyi osu nedir ?

60-70 TL geçmezse sevinirim..

• Ne çapta bir ekran kartı alacaksınız? İhtiyacınız olan güç kaynağı ona göre değişecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: born2bemad

Ne çapta bir ekran kartı alacaksınız? İhtiyacınız olan güç kaynağı ona göre değişecektir.

Yakın zamanda almayı düşünmüyorum açıkçası.. Olursada 5770 civarı birşey alırım.Fiyatları düşünce.
  • 60-70tl ye psu alırsan ileride bir ekran kartı almak istediğinde yine psu yetersizliği olabilir.
    o nedenle en azından orta seviye bir psu al..
    vatanda indirim varken şu psu alınabilir..
    http://www.vatanbilgisayar.com/fsp-ppa5002406-fsp-saga-ii-500w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=45350
  • Hocam kredi kartı kullanmak istemiyorum.Havale ile yapacağım ödemeyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ooppss

60-70tl ye psu alırsan ileride bir ekran kartı almak istediğinde yine psu yetersizliği olabilir.
    o nedenle en azından orta seviye bir psu al..
    vatanda indirim varken şu psu alınabilir..
    http://www.vatanbilgisayar.com/fsp-ppa5002406-fsp-saga-ii-500w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=45350

+1 kesinlikle katılıyorum.Ama bu yazdığınız sistemle kullanmak kaydıyla 5770 ekran kartıda aldığınızı varsayalım şu ürün işinizi görebilir.
    http://www.vatanbilgisayar.com/high-power-hpc-400-h12s-element-serisi-400w-aktif-pfc-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=42887

5770 ekran kartı ile birlikte yük altında aşağı yukarı 300w civari bir ihtiyacı olacaktır sisteminizin.
    Ama daha iyi ekran kartları yada sistemde değişim düşünüyorsanız paraya kıyıp üst sınıf bir psu şart.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corsair 1000W PSU tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Acil PSU Önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam.. İleride ekran kartında sorun çıkartırsa PSU,sizin dediğiniz gibi şimdi daha iyisini almak daha avantajlı olur.Ek masraf yapmayız.Daha doğru bir seçm olur.

Buna göre FSP'yi almamımı önerirsiniz.Yoksa başka bir tavsiyeniz olur mu? Fazla bütçeyi zorlamadan.

Hocam birde bu OB ekran kartıyla; fazla oyun oynayan biri değilim ancak farzet ki oynayacağım.Her oyunu hangi düzeylerde oynayabilirim? Monitör 17" LCD.
  • Psu'yu her halükarda yüksek almanız çok daha iyi olur, FSP'de epey idare eder seni, ileri de masraf yapmazsın, sonuçta bir kere alınıyor ve uzun süre de kullanılıyor, bu yüzden düşük bir ürün alma, yarın pc'de ne yapacağın belli olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: F O U R R E R |

Hocam birde bu OB ekran kartıyla; fazla oyun oynayan biri değilim ancak farzet ki oynayacağım.Her oyunu hangi düzeylerde oynayabilirim? Monitör 17" LCD.

@ Leon-X Sağolun açıklama çin hocam..

Yukarıdaki sorumada bir açıklık getirebilir miyiz?
  • HD4250 ATI ile çoğu oyunu oynarsın merak etme, orta seivyeye yakın
  • Peki hocam çok sağolun..

FSP SAGA'yı alıyorum.Başka önerilerniz var mi ? Bu daha iyidir dediğiniz?
  • WorldCard ile 82 TL'den FSP'yi alabilirsen daha iyisi yok o fiyata, zaten biraz düşüğü de HighPower'ın Coolmax ya da Element serisinin 400-450w olanları var, FSP'yi al pişman olmazsın, servisi de gayet kaliteli olan Çizgi Elektronik'tir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

WorldCard ile 82 TL'den FSP'yi alabilirsen daha iyisi yok o fiyata, zaten biraz düşüğü de HighPower'ın Coolmax ya da Element serisinin 400-450w olanları var, FSP'yi al pişman olmazsın, servisi de gayet kaliteli olan Çizgi Elektronik'tir.

Peki hocam herşey için teşekkür ederim.. FSP'yi sipariş ediyorum..

Bir arkadaşın sorusu olucak size.. Xgmatek Asgard 500 W kasayı almak istiyor. Ancak oda benim gibi Xigmatek + FSP Saga alsa, Xigmatek asgard ve içindeki 500 W psu'dan daha mı verimli olur.Daha mı avantajlı olur ? Yoksa Xigmatek Asgard 500 W daha mı iyi bir seçim olur ?
  • Öncelikle FSP Saga serisi kadar kaliteli olur mu bilemiyorum detaylı bakmak lazım, ancak kendi markalı psu'ları vardır kasada, Xigmatek üst ürünler ürettiği gibi giriş ve orta seviye için de ürün çıkarıyor, bu kasalardakiler de giriş sevieysi psu'lardır, aşırı bir yük getirecek sistem olmadığı sürece sorunsuz kullanırsınız.

Yukarıdaki sistem vb. bileşenlere yeterli gelir, ancak o kasaların ön tarafında sanırım fan yok, ona bakın 12cm'lik bir fan alıp takın içeri üfleyecek şekilde.

Psu'yu ayrıca almak istiyorsa, boş kasa + psu yapın, boşuna powerlı kasa almayın, satmanız da zor olur zaten o psu'yu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 29 Eylül 2010; 19:10:24 >
  • Peki hocam herşey için teşekkür ederim.Çok yardımcı oldunuz.Sağolun..
  • Rica ederim kolay gelsin
  • Sizede hocam..

Hayırlı Forumlar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.