Arkadaşlar max bütçem 630 TL ekran kartı ve psu alcam tavsiyelerinizi bekliyorum sistemim ==intel core quad Q9300 2.51 GHz== 4GB DDR2 ram== harddiski yeni aldım 1TB== anakartım MSI G31M3(CN-7529) KASA CASPER NEO NED. DARBOĞAZ YAPARMI İŞLEMCİM FİLAN YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
quote:Orijinalden alıntı: batuhan811 Arkadaşlar max bütçem 630 TL ekran kartı ve psu alcam tavsiyelerinizi bekliyorum sistemim ==intel core quad Q9300 2.51 GHz== 4GB DDR2 ram== harddiski yeni aldım 1TB== anakartım MSI G31M3(CN-7529) KASA CASPER NEO NED. DARBOĞAZ YAPARMI İŞLEMCİM FİLAN YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. Öncelikle 630 lira bütçen varsa elindekini sat yenisini al. Ama yok illa ekran kartı dersen tavsiyem şu şekilde : Öncelikle bu LİNKTEKİ güç kaynağını alıyoruz. Sonra bu LİNKTEKİ soğutucuyu alıyoruz ve işlemciyi 3.0 , 3.2 gHz civarlarına çekiyoruz. En son da bu LİNKTEKİ ekran kartını alıp oyunlarda keyfimizi sürüyoruz
Abi powercolor almayı düşünmüyorum asus veya saphıre almayı düşünüyorum bide kart iyi olsun soğutmayı ve işlemciyi en kısa zamanda alcam
quote:Orijinalden alıntı: batuhan811 Abi powercolor almayı düşünmüyorum asus veya saphıre almayı düşünüyorum bide kart iyi olsun soğutmayı ve işlemciyi en kısa zamanda alcam İşlemci almadıysan sakın alma. Eski nesil çok güçsüz kalıyor. Onun yerine g3220 almak daha mantıklı. Ekran kartı olarak bunu tercih edebilirsin :http://www.vatanbilgisayar.com/r7-260x--gddr5-2gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html?srt=UP ama emin ol power color soğutması bundan daha iyi çünkü çift fan / heat pipes ve ızgaralara sahip.