Şimdi Ara

PSU yeter mi? UPS önerisi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • INTEL CORE I5 4670K SOKET 1150 3.4GHZ 6MB CACHE 22NM İŞLEMCI
    MSI Z87-G45 GAMING INTEL Z87 SOKET 1150 DDR3 3000MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART
    GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    SEAGATE 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    ASUS GTX760 DIRECTCU II O.C. GDDR5 2GB 256BIT NVIDIA GEFORCE DX11.1 EKRAN KARTI
    COOLER MASTER HAF 912 PLUS GX 80PLUS 750W MIDT ATX SİYAH KASA
    ASUS DRW-24F1ST 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI
    COOLER MASTER HYPER 212 EVO LGA775/1155/1156/1366/2011 & AM2/AM2+AM3/AM3+/FM1

yukardaki sistemi yeni aldım haftaya aynı model gtx 760 ile sli yapmak istiyorum da psu'm yeter mi? 2x gtx760 için min 700w psu gerekiyor diye okudum bugun ama sıkıntı yaratmasın?

http://www.coolermaster.com/powersupply/gx-series/gx-750w/
    12v kanalından 720w veriyor

Ayrıca düzgün bir ups de önerebilir misiniz?

• Evet gtx760 SLI'a psu'nuz yeterli gelir. UPS olarak gözüme çarpan bir ürün var:
    Tunçmatik Lite 1000VA Line-Interactive UPS
    http://www.sanalmarketim.com/tuncmatik-lite-1000va-lineinteractive-ups/p_6230/

600w kapasitesi var.
  • HiqhWoltage kullanıcısına yanıt
    tunçmatik'in aynı modeline ben de bakmıştım da forumlarda kimisi markaya çok laf etmiş pek güvenememiştim
    teşekkürler
  • ups urunlerınde en ıyısı apc dır tabı fıyatıda ucuktur tuncmatık yıllardır tr pıyasasında olan yerlı fırmadır urunlerı fp dır kendımde 3 farklı ups modelını sıstemlerımde 5-6 yıldır lullanmaktayım hıcbır arıza sorunu yasamadım batarya degıstırıp degıstırıp kullanıyorum
    tuncmatık ıcın kafanızda soru ısaretı olmasın yenı cıkan urunlerdende fsp fena degıldır power uretıcısı olmanın +sı ıle guzel urunler yapıyorlar
  • pegasus1881 kullanıcısına yanıt
    ilk başta apclere bakmıştım ama satan yer bulamadım resmen :D
    muhtemelen tunçmatik alırım ben de
    ayrıca upslerde düzenli bakım yapmak gerekiyor mu?
    teşekkürler
  • bakım yapacak bır durum yok aslında sadece 2-3 senede bır bıtan akuler degısıyor arıza vs olmadıkca
  • Hocam yaşadığım yerin elektriği inanılmaz dengesiz. İmzamdaki UPS i aldım vatan'dan. Çok memnunum. Düşünebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu sisteme bu psu yeter mi
    3 yıl önce açıldı
    PSU yeterli olur mu ?
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • acaluka kullanıcısına yanıt
    powersonicleri araştırmıştım da cok bilinen bir marka olmadıgı için tavsiye etmedi cogu kimse
  • Ben aldığım sıra Tuncmatik stokta yoktu. Forumdan arakdaşların bir çoğu bunu önerdi, ben de güvenip aldım, memnunum açıkası. Çok hızlı gerçekleşen elektrik resetlenmesinde dahi sistemi koruyor. Yine bakın siz, alternatif olsun diye söyledim (:
  • acaluka kullanıcısına yanıt
    memnunsanız sıkıntı yok zaten :)
    fiyatları uygunmus baya apc ye para vermeye gönlüm pek el vermiyor şuan :D
    teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.