Şimdi Ara

PSU yetermi ve önerileriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, öncelikle yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum. Elimde hali hazırda oynadığım idare eder bir PC var özellikleri;

İşlemci : İntel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz
    Ram: Kingston 2*2 800mhz
    Anakart: Asus P5K-SE
    Ekran kartı : Asus gtx 275
    PSU: Xsilence XP580
    HDD: Samsung HD200HJ
    Kasa: Asus Vento A9 atx

Şimdi arkadaşlar benim sorunum şu HDD - PSU ve KASA aynı kalacak, sadece işlemci, ram, ekran kartı ve anakart değicek.Düşündüğüm sistem ise;

İşlemci: İntel i5 3570k 3.4Ghz (VATAN BİLGİSAYAR %25 indirim olacak)
    Anakart: Gigabyte Z77X-UD5H (Tavsiyelere açığım) (VATAN BİLGİSAYAR %25 indirim olacak) ------ MSI Z77A-GD55 veya GIGABYTE GA-Z77-D3H nasıldır fiyat olarak iyi geldi ?
    Ram: Corsair 2*4Gb 1600Hmz CL9 XMP vengeance (VATAN BİLGİSAYAR %25 indirim olacak)
    Ekran kartı: Asus GTX670 DC2 Top 2GB 256bit, modeli OC olabilen (Ucuz satan biyer lazım:))

Bu istediğim ürünleri bir sıkıntı yaşamadan bilgisayarım kaldırırmı? Fiyatları 2300TL gibi birşey yapıyor. Ayrıca fiyatı aşağı çekebilecek tavsiyeleriniz var isede dinlemeye hazırım :) Tekrar teşekkür ederim herkese iyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZenithQ -- 15 Temmuz 2012; 13:48:14 >

• Eğer 580watt yeterli olur ise fiyatı düşürmek için Anakartı MSI Z77A-GD55 veya o fiyat aralığında kaliteli birşey ile değiştirsem nasıl olur ? ama lütfen ASROCK önermeyin:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZenithQ

Eğer 580watt yeterli olur ise fiyatı düşürmek için Anakartı MSI Z77A-GD55 veya o fiyat aralığında kaliteli birşey ile değiştirsem nasıl olur ? ama lütfen ASROCK önermeyin:)

psu yu dediğim gibi al anakartını değiştirme sana fazlasıyla yeter.
  • PSU almayacağımı belirtmiştim :) PSU alacak ne bütçem kaldı nede durumum malesef. bana gerekli olan bilgi 580W yetermi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZenithQ

PSU almayacağımı belirtmiştim :) PSU alacak ne bütçem kaldı nede durumum malesef. bana gerekli olan bilgi 580W yetermi?

rahat yeter arkadaşım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.