Şimdi Ara

Psu yetersiz olabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yakin zamanda yeni bir sistem dizdim basta ucuz baslamak istedim fakat sonradan istedigim verimi almayinca eklemeler oldu sorum su olacak Cooler Master Cmp 350 500 w kasa ve psu ya sahibim psu max. 427 w civarin da guc verebiliyor detayli resimi asagidadir sorum su olacak biraz abartarak bu psu ya fazla bir ekran karti aldim ve 1 haftadir kullaniyorum su ana kadar hic bir donma reset atma gibi sorun ile karsilasmadim ama ciddi anlamda bir sicak hava ufluyor psu kasanin ust kisiminda ve cok isiniyor gibime geliyor bu sistem icin kesin psu degistirmeme gerek var midir yoksa bu sekilde kullanmaya devam edebilirmiyim sadece isinma gibi duruyor problem baska bir problem olusmadi ama bu isinma problemi hep devam ettigi zaman bilgisayara zarar verir mi ömrü kisalir mi

Anakart Gigabyte GA- 970A-DS3P
    Islemci AMD FX 6300 6 core black edt.
    Ekran Karti Asus Radeon R9 280

Psu yetersiz olabilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Justsaymyname -- 22 Ağustos 2014; 8:24:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel

• Sistemin arıza vermediğine dua et 350 W nedir yahu en az bi VS650 almalısın
  • 350 degil zaten resimde koydum psu 500 W yazdiklarimi bile okumamissin

• 500W, ama 12V combined değeri pek yüksek değil.

Hem karta hem işlemciye yüksek yük binen durumlarda, sınırlarında dolaşır. Özellikle oc varsa.

120 TL'ye OCZ 650W Bronze alabilirsin. Süper fiyat:http://www.incehesap.com/ocz-zs650w-psu-fiyati-24435/

Fazla fazla yeter.
  • Bilgi için teşekkürler resmen kasayı yeni dizdiğim için tekrar bir psu parası vermek istemiyorum

Oc yok şuanda sadece cs:go falan oynuyorum ama ısınma durumu dediğim gibi baya bi var reset falan atana kadar kullansam mı diyorum herhangibir sorun olursa reset atarsa yada kapanırsa değiştiriyim diyorum psu sizin fikirleriniz nelerdir.
  • Hocam o zaman kullan bakalım. Restart yerine, patlayıp, sistemi de götürmesi riski var. Ama Coolermaster kasada o kadar kötü bir PSU yoktur herhalde.

Sadece CS GO oynuyorsan, istersen FPS sınırı koy. O oyun sistemi zorlamayacağı için, FPS sınırı koyunca güç tüketimi bayağı düşer.
    Monitörün kaç Hz ise, ona eşit sınır koyabilirsin. (CoD'daki gibi, belli fps'lerde avantaj sağlanmadığını varsayıyorum tabii.)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSU Yeter Mi?
    12 ay önce açıldı
    Bu psu sistemi besler mi *
    4 ay önce açıldı
    650W bu sisteme yeter mi ?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ds3p cok yanlis bir anakart secimi ud3p daha dogru olurdu...

O power kesinlikle yetmez thermaltakr litepower 600watt bile yetmiyor en az vs650 - arkadasin attigi ocz yada - nagas 600w 80plus alinmali o bilgisayar fazla dayanmaz kasa cok kotu anakart secimi cok yanlis sistem basarisiz...

• cinayet13 kullanıcısına yanıt
    Adam bizi yerin dibine sokmuş resmen neden yanlış bir anakart seçimi? öyle yanlış diyip çok kötü diyip sistem başarısız diyeceğine nedenlerini açıkla yada yapılacak çözümleri önerirsen benim için daha yararlı olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Justsaymyname

Adam bizi yerin dibine sokmuş resmen neden yanlış bir anakart seçimi? öyle yanlış diyip çok kötü diyip sistem başarısız diyeceğine nedenlerini açıkla yada yapılacak çözümleri önerirsen benim için daha yararlı olacaktır.

Ds3p 4pin cpu besleme soketine sahiptir amd islemciler icin ideali 8 pin cpu beslemesidir overclock yaparsan o soket eriyip yanar... Forumda basina gelenler var... Ud3p alinmali

Powerda 12v kanalindan 360watt geciriyor oldukca yetersin bahsi gecen kart icin dostum

• 8320+tx3 mu ne kullaniyorum cpu olarak,ud3p anakart r9 280 ekran kartim var.Psu 600 watt ama 12w olarak 432 veriyor.Sizce acilen degistirmeli miyim?

• Justsaymyname J kullanıcısına yanıt
    360 W veriomuş

r9 280 220 w
    fx6300 95 W olunca 300w küsürü geçmiş saten
  • Selamlar,

Herhangibir sorun çıkmasındansa dün gidip Corsair VS 650 aldım sorunumun çözüldüğünü söyleyebilirim.
    Şimdi anladım , dün Corsair VS 650 aldım bahsettiğin gibi 4 pin atx2 girişi var fakat orası sadece cpu besleme için kullanıldığı bilmiyordum , ayrıca aldığım psu dan çıkan 8 pinli kabloyu yarısı boş kalacak şekilde atx 2 girişine taktım şimdi ben overclock yapsam direkt sorun mu olur diyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Justsaymyname

Şimdi anladım , dün Corsair VS 650 aldım bahsettiğin gibi 4 pin atx2 girişi var fakat orası sadece cpu besleme için kullanıldığı bilmiyordum , ayrıca aldığım psu dan çıkan 8 pinli kabloyu yarısı boş kalacak şekilde atx 2 girişine taktım şimdi ben overclock yapsam direkt sorun mu olur diyorsun.

Kesinlikle yapmaman gerekiyor ileride ikinci elden satip para biriktirip cok daha iyi bir anakart alirsin 990fx sabertooth gibi ;) yada msi 990fx gd65 :)

Bilgi için teşekkürler şuanlık sistemim stabil gözüküyor ileride elbet kanım kuduracak o zaman bahsettiğin kartlara bakacağım teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.