Ben Dark Knight kullanıyorum, gayet memnunum.Sli yapıyorum ve ekran kartları için yeterli boşluğa sahip.
Ben teknobiyotikten aldım, hemen geldi, ve orjinal kutusu ile başka kutuya koymuşlar, herşeyi ile sağlam bana ulaştı.
250 liraya thermaltake element g aldım memnunum tavsiye ederim
Thermaltake fiyatı biraz fazla.
Dark Knight aklıma yattı gibi ama sormak istediğim bir şey var üzerindeki fanlar nasıl. anakarta bağlayabiliyormuyuz 3pin yada 4pinmi? Ses durumu nasıl? Kullanan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
rc 692 de iyi ben rc 692 advanced olanına bakmıştım 260tl o rc 692 olanda iki fan var advanced olanda 3 fan var. Arada 80tl fark var fan kalitesimi farlı sadece acaba
fan eksik olsun önemli değil.. ileride ihtiyaç duyarsan eklersin zaten.. ama kasanın temel yapısı ve dizaynı iyi olmalı ki her türlü güncellemeye müsade etsin.. o nedenle ben rc 692 al derim
RC-692 al rahatla. Diğer kasalarla kıyaslanmaz zaten.
Cooler Master CM 690 II (RC-692) iyiymiş evet. en kaliteli duran kasa bu şimdiye kadar baktığım. Advanced'den eksik tarafları fan boyutları ve sayısı, dıştaki hdd slotu ve 5.5" kolay montaj aparat sayısı bunları kullanmıcam zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: taniker
Thermaltake fiyatı biraz fazla.
Dark Knight aklıma yattı gibi ama sormak istediğim bir şey var üzerindeki fanlar nasıl. anakarta bağlayabiliyormuyuz 3pin yada 4pinmi? Ses durumu nasıl? Kullanan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
Ben hiç anlatmaya girişmiyim burdan incele daha yararlı olur.
Teknobiyotik'ten Akşam 3te sipariş ettim. Ertesi gün 11de elindeydi. Şahane bir ürün. Göründüğünden daha kaliteli. Saç kalınlığı ve iç- dış boyası müthiş.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme