Şimdi Ara

Psv'de efsane olmak varken! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • adam futbolculuğunda barcelonadan dünyanın parasını almıştır.barca da kaptandı.para dert olsa çine giderdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GS'li vatandaşlar bu kadar eminlerse başarısız olacağından neden buralara uğrayıp akıllarınca trolleme derdindeler çözemiyorum.

Konuya gelirsek, bence oyuncu yetiştirip parlatma, bunu yaparken üst seviyede rekabet etme ve 10 kişiyle hücum değil belki ama Kadıköy'de kapanan değil kapatan takım olma özelliklerini vaad eden bir ismi getirdiler.

Son 4 yılda 3 kere şampiyon olmuş, her sene sonunda Depay, Wijnaldum, Locadia, Pröpper, Moreno gibi yıldızlarını satmış, yine de şampiyon olmuş bir hocadan bahsediyoruz. Hollanda liginde daha öncesinde 7 sene boyunca şampiyon olamamış bir takımı yeniden şampiyonluklara ulaştırmış. PSV, Ajax ve Feyenoord'un ardından taraftar sayısı olarak ülkedeki üçüncü büyük kulüp ve Cocu bu takımı yeniden ayağa kaldırmayı başarmış bir isim.

Ben kendi adıma Ocak ayına kadar bekleyeceğim eleştiri yapmamak için, bakalım neler yapabilecek? Gerçekten vizyoner mi, uyum sağlayabilecek mi? Sağlarsa başarılı da olursa sadece Fenerbahçe değil, tüm ülke futbolu değişmeye başlayacaktır.

• teneke bağlanıp gönderilir
    yanlış ligden hoca seçimi , holldan ligindeki oyuncular yarışmacı,hedefli,genç ve dinamik oyuncular iken
    bizdeki türkler mental olarak zayıf, yabancılar ise hedefsiz,yaşlı,ve yarışmacı kimliğini geride bırakmış tipler.
  • cocu kım la
  • Bakın fenerli arkadaşlar,takımın başında daha tek antrenman yapmadan hocayı övme yada yerme yorumlarını zerre anlayamıyorum.Bi takımlar toplansın,hazırlık maçları,ön elemeler başlasın sonra gelip burda konuşalım.Bu ülkeye Rijkaard,Schuster,Mancini vs kimler geldi kimler geçti.Futbol manager oyunlarındaki kadar kolay olsa keşke,hepimiz amatör takımı satın alarak başlayıp,şuanda dünya devlerine kafa tutuyoduk.Bekleyin ağustos başını o zaman oturup konuşalım.
  • Yabancı hoca sıkıntı demiş herkes ama Fenerbahçe tarihine dönüp bir baksınlar 19 şampiyonluğun kaçı yabancı hocayla kaçı Türk hocayla gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F763346C1

Para

Alıntıları Göster
    imPARAtor
  • Umarim kendisine sabredilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Cocu'nun buraya gelmesi tamamen Fenerbahçe-Barcelona ilişkisi ile alakalı.Buradaki başarısı ile buradan direk Barcelonaya Geçebilir.Barcelonadan bolca kiralık oyuncu gelirse bunu cok daha net göreceğiz.
  • Valla haklısın guardiola city gibi Bir dünya devini bırakıp size nasıl geldi hayret doğrusu büyük başarı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oranın efsanesidir zaten. Ajax, Feyenoord varken 4 senede 3 kez şampiyon olabilmek kolay iş değil. Umarım oyuncuları iyi yönetir. Yoksa Pereira v2 olur.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.