Şimdi Ara

PSvita'da PS3 oyunlarını oynamak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar PSvita almayı düşünüyorum.Ps3 ümde var ve Ps3teki remote play özlleğiyle oyunları psvitada oynayabiliyormuyuz.Youtube da bazıları paylaşmış ama fake mi acaba deneyen arkadaşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

• Takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece destekleyen oyunlar çalışıyor ama ps4 te hepsi çalışıyor . Nettekiler kırık ps3 ler olduğu için her oyun belirli fpslerde remote play yapılabiliyor yasal olarak çok az oyun remote play yapılabiliyor sanırım biri god of war

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar PS3 4,50 CFW var fakat remote play ile bağlanıyorum oyunu açıyor fakat oynayamıyorum sadece pes2013 oynanıyor diğerlerine oyuna giriyor tuş kombinasyonları çalışmıyor bilen yardım lütfen.....
  • Cfw de de her oyun çalışmıyor bildiğim kadarıyla. Orjinalde de liste belli zaten. Orjinal listenin dışındaki oyunlardada fps yerlerde oynayabilirsin ondada sinirin bozulur matrix vari oynarsın slow motion

• quote:

Orijinalden alıntı: Chedjou22

Sadece destekleyen oyunlar çalışıyor ama ps4 te hepsi çalışıyor . Nettekiler kırık ps3 ler olduğu için her oyun belirli fpslerde remote play yapılabiliyor yasal olarak çok az oyun remote play yapılabiliyor sanırım biri god of war

ps4 te hepsi çalışıyo derken şimdi ps4 çıktında ps4 teki bütün oyunlar vitayadamı gelicek diyosun oleyse cok iyi olur
  • Sadece remote play yapabiliyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7 Ps3 Oyunu Ps3 Özel Oyunlar
    8 yıl önce açıldı
    ps3 oyunu ps4 de çalışırmı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.