Şimdi Ara

*** PSVita DealExtreme'den Aksesuar Alışverişi ***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aşağıdaki ürünü ayın 9'unda dealextreme'den sipariş ettim, haftasonuna denk geldiği için 12'sinde kargoladılar

tam 2 hafta sonra yani bugün elime geçti

11 dolarlık dandirik bişey ama hiç yoktan iyidir :D kargo posta vb. ücret ödemiyorsunuz

http://www.dealextreme.com/p/protective-leather-hard-pouch-case-for-ps-vita-black-119126

Dış malzeme kalitesi iyi. Aşırı sert değil ama yumuşak ta değil. Arkasında cırt cırtlı bir bölüm var. arka paneli, vita'yı kabından çıkartmadan kullanalın diye yapmışlar ama pek kullanışlı değil :)

Alışveriş yapmak isterseniz dealextreme'in yeni sitesini öneririmwww.dx.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 26 Mart 2012; 15:47:12 >

• aynisindan ben siparis ettim 5 gun oldu hala kargolanmadi. 5-6 tane daha parca siparis etmistim toplu olunca cok bekletiyolar. mesaj attim cevapda yazmadilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuilde

aynisindan ben siparis ettim 5 gun oldu hala kargolanmadi. 5-6 tane daha parca siparis etmistim toplu olunca cok bekletiyolar. mesaj attim cevapda yazmadilar

dealextreme.com yenileniyor bu aralar ondandır... pek sorun olacağını sanmıyorum
  • kargolanmaya hazirmis urunlerim. bugun yarin gonderilir. Thehut'dan aldigim oyunda 1 hafta olmasina ragmen gelmedi. Ayni anda shoptodan aldigim 2 tane oyun dun ve bugun geldi.
  • Dostum çok teşekkür ederim, şu site hakkında bazı kaygılarım vardı, geçti şimdi. Çekiliş yaparsam bu siteden almayı düşünüyorum aksesuarları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: avatar78

Dostum çok teşekkür ederim, şu site hakkında bazı kaygılarım vardı, geçti şimdi. Çekiliş yaparsam bu siteden almayı düşünüyorum aksesuarları.

valla sorunsuz alışveriş yapıyorum ben... hatta ürünü takip ettim Türkiye'ye girmesi haftasonuyla beraber 5 gün sürmüş

PTT'nin bana getirmesi 15 gün
  • dl extrem den iki kere alışveriş yaptım
    birinci alışveriş te 3 ürün sorunsuz 15 günde geldi
    ikinci alışverişimde,2 ay önce 3ds e taşıma çantası ve koruyucu ekran bandı aldım.
    koruyucu kılıf 2 ay sonra geldi ,ekran bandı ise henüz gelmedi attığımız maillere cevap verilmiyor.
    ps vita için alacaklarım var 2 ay geçmesine rağmen gelmeyen ürünüm ve maillere verilmeyen cevaplardan dolayı çekiniyorum.
    siteden alışveriş yapacak olan arkadaşların dikkatine...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenomenimsi

dl extrem den iki kere alışveriş yaptım
    ikinci alışverişimde,2 ay önce 3ds e taşıma çantası ve koruyucu ekran bandı aldım.
    koruyucu kılıf 2 ay sonra geldi ,ekran bandı ise henüz gelmedi attığımız maillere cevap verilmiyor.
    ps vita için alacaklarım var 2 ay geçmesine rağmen gelmeyen ürünüm ve maillere verilmeyen cevaplardan dolayı çekiniyorum.

paypal dan mesaj atarak cevap alabilirsiniz. 2 ay cok uzun bir sure cunku. Hiz konusunda buyincoins cok cok iyi 1-2 gun icinde kargoya teslim ediyolar. Gelen urunlerde sorun ciktiginda ozur dileyip aninda para iadesini gerceklestriyolar fakat dealextreme gore daha az cesit urun var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tuilde

quote:

paypal dan mesaj atarak cevap alabilirsiniz. 2 ay cok uzun bir sure cunku. Hiz konusunda buyincoins cok cok iyi 1-2 gun icinde kargoya teslim ediyolar. Gelen urunlerde sorun ciktiginda ozur dileyip aninda para iadesini gerceklestriyolar fakat dealextreme gore daha az cesit urun var

ürün alınalı 45 günü geçtiği için paypal karışmaz artık iş işten geçmiş.

• quote:

takipsiz ise kaybolmuştur pttde. dx in bi suçu yok, takipsiz ürün almayın
  • bu sabah gelmeyen üründe geldi.2 ay 10 gün sürdü.
  • Bende göz atmıştım, güzel sayılabilecek şeyler yok degil
    Kac günde elimize gelecegini göz ardı edersek tercih edilebilir.
  • Hocam iplikde mi içinden çıktı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vita80

Hocam iplikde mi içinden çıktı ?

iplik derken? taşıma askısını kastettiysen evet o da pakete dahil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.