Şimdi Ara

PSYCHİC-DOOM OYNAYANLARIN DİKKATİNE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ozman git kapa serverini git kendi dosyalarini yap kur (tabi oyle birsey olamaz
    quote:

Orjinalden alıntı: A~town

quote:

Orjinalden alıntı: MUBARAN

sende hep gavurlara laf atiyosun sen o mu serverin kurduysan elin gevurlarinin yaptigi dosyalarla kurdun

atarım tabi onları mı desteklicem sonuna kadr karşıyım varmı
  • ne kapıcam onlar bizim yaptıgımız özelliklerden faydalanıp bize laf atıyorlar ben saf gibi bakıcammı

BANA ONLARI SAVUNMA !
  • zamanında binlerce askerimizi şehit eden adileri mi desteklicem
  • ben sana onlari savunmuyorum ama sen durup duruken serveri laf atiyosun ve o server pscyh doom ve o serverda bir sürü Türk war kimse ozman yabanci server kasmasin sadace Türk serveri kassin yap sende pscyh doom gibi server seninkini kasalim ve pscyh doom un dosyalri kendilerine ait git editle sende sonra git gevurda laf at.
  • afedersin ama b.k kendine ait ispatla bakalım kendine ait oldugunu ????
  • senin gibi gidip google yazip bulmuyorlar napcakalr koca pscyh doom baskasini dosyalarinim kulancaklar
  • yaa tamam tartısmayın artık konuyu saptırdınız resmen
  • İsmet kardes itemlerini trade serverinde satsana burda ne satiyon?????
  • kardeş zaten ismim duyulsun diye dedim yardim ede bilirim size ok?
  • slm arkadaş ben dk kullanıyom ama ona ait eşya buldum master olmam gerekiyo herhalde giymem için bana yardım edermisin şimdiden cevapın ne olursa olsun çok saol tr_ceki_jack_989@hotmail.com mj bekliyorum

• blade knight gorevini yap tak giysileri bu kadar basit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 3 Mayıs 2006; 9:39:50 >
  • adam dk dio yani dark knight dio sen git sm yani soul master görevi yap dion abicim bikere 150 lvl olcan daviasta satıcıdan bi masterlama eşyalarını alcan gitcen yapcan master yapma yerinden
  • pardon yanlislikla soul master yazdim hemen duzeltiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 3 Mayıs 2006; 9:41:32 >
  • bana da yardım edin beylerrrrrrrr

• e gibi ben PSYCHİC-DOOM oynamıyom ki :Dsadece yardımsever ve gavursever
  • beyler download adresini verebilirmisiniz bide exp kaç soyleyin bende geliyim.oynayacağım server kalmadı...
  • 1000x
  • beyler benim bir guildim var GoDoFWaR gelmek isteyen buyursun gelsin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.