Şimdi Ara

Psyhic doom içeri bakmadan gitme :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben sadece oyuncusuyum :D Yanlış anlaşılmasın ama reklamını yapma nedenim serverda türkler ile ispanyollar arasında sürekli bir ws krizi var ve ispanyol sayısı çok arttı :D Sizde gelin 3 ay içerisinde çarınızı fullersiniz ve trade yapa yapa full kit elde edebilirsiniz . Ben full stat + full kitim bi girin bakın siteye türk oyuncumuz çok ama wsler için yetersiz psychic-doom.eu/ . bekleriz :D

• Şu facebook grubunda fiko fiko fiko yazan server değilmi burası. Birbirinize ana avrat küfürlerin edildiği +18 konuşmaların oldugu yabancı server. Seviyesiz bir oyun olduğu için gereksiz görüyorum.
  • S.a kardes artık gecti o gunleri svnin rahatsız canlıların hepsi ya banlandı Yada dışlandıkları için svden ayrıldılar dediğim gibi artık sV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi segend -- 29 Ağustos 2014; 16:12:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başarılar sana..
  • Benim o serverda ne gunlerim gecti ful Bk Mg char vardi setler falan olesine adamlar bi site degisti benim acaunt kople silindi en son iste adminine ana baci kaydim ve cikmistim AskinxBk
  • Cok eskilerdensin heralde ama artık oyle olaylar olacağını Sanmıyorum ve umuyorum :) yeniden başlama Şansın varsa bekleriz

• Eski psychic-doom da cyndre admin var. Şimdiki server onun çakması. O nedenle çakma serverda oynamayın. Gerçek psychic-doom serveri burası segend senide kandırmıslar. http://psychic-doom.org/ Cyndre admini gerçeğinin. Buyrun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Atak'ım ndn bu kadar düşük?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverLady

Eski psychic-doom da cyndre admin var. Şimdiki server onun çakması. O nedenle çakma serverda oynamayın. Gerçek psychic-doom serveri burası segend senide kandırmıslar. http://psychic-doom.org/ Cyndre admini gerçeğinin. Buyrun

Kardeşim bu konuda bir bilgim yok malesef ama simdi ben kendi paylaştığım svden memnunum :) oranın ortamını bilmiyorum ama suan ben kendi ortamımımızdan memnunum ama dediğim gibi herzaman beklerim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.