Şimdi Ara

PTC ile günde 20 dakikada ciddi paralar kazanma yolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizlere internetten para kazanma yollarını açıklıyoruz. Sizler bizler aracılığımız ile internette para kazanmanın ilk adımını atıyorsunuz.Böylece siz kazanıyorsunuz, biz kazanıyoruz.Tabi bu bizim kazanma durumumuz tamamen size bağlı olaraktan gerçekleşiyor.İşte bizim vede sizin kazanabileceğiniz bir sistemden bahsedeceğim bu makalemde.Aranızda PTC sitelerinden bihaber olan var mı? Mutlaka vardır. PTC sitelerini duymamış olanlar vardır mutlaka. İşte bu makale tamamen PTC sitelerine yönelik yazılan bir makale.Günde yalnızca 45 dakikanızı ayırarak para kazanabileceksiniz.

İlk başta düşük miktar olarak gelebilir fakat sizler bu işi büyüttükçe, bizler gibi siteyi tanıttıkça daha fazlasını kazanabileceksiniz.

İsterseniz sistemden bahsedelim birazcık,

Öncelikle açılmının Paid to Click olduğunu belirtmekte fayda var.

Yani Tıklama başına Ödeme olarak Türkçe’ye çevirebiliriz.

Üye olduğunuz PTC sitesi size tıklama başına bir tutar belirtiyor.

Bu tutar, sizin tıkladığınız site başına size yaptığı ödeme tutarı oluyor.Yani şöyle ki, 0,001$ ‘dan 0,1$’a kadar tık başına ödeme yapan siteler var. Aklınızdan neden düşük yada neden yüksek diye soru geçiyorsa, üye düşük ve yüksek olan sitelerin kaç tane reklam yayınladıklarına bakmanızda fayda var. Yani çok reklam yayınlayan tıklama başına az, az reklam yayınlayan tıklama başına yüksek rakam veriyor.Eğer ki Zamanınız değerliyse az reklama yüksek bedel ödeyen PTC sitelerini tercih etmekte fayda var. Ama zaman sorununuz yoksa düşük bedel ödeyen PTC siteleri tercih edilebilir.

Muhtemelen içinizden yahu 0,001$dan en fazla ne kadar kazanılabilir ki diye geçiyor olabilir. Haklısınız evet. Çünkü 0,001$dan çok fazla bir kazanç beklememek lazım amaaa işte bir nokta var.. O nokta ki can alıcı nokta diye tabir edebiliriz. Çünkü kazancınızı 3’e 5’e hatta 100 ‘lere katlayabilirsiniz.

Nasıl mı? Basit, Refli üyelik. Misal bakın ben size bu sistemi tanıtıyorum. Bu sisteme bende üyeyim, sizler bu makaleyi okuyup kafanıza yattığı an benim verdiğim linkten üye olacaksınız. ( tabi bu size bağlı ) Böylece ben yeni ref kazanmış olacağım. Sizin kazandığınızın yarısını / çoğunu / hepsini (siteden siteye değişiklik gösterebiliyor) bende kazanabileceğim.Yani ben günde 5 dolar kazandım diyelim, sizde aynı reklamlara tıklayıp 5 dolar kazanırsanız benim bakiyem 10 dolar oluyor. Çünkü siz benim refimle üye oldunuz. Eğer sizde cevrenize bu sistemden bahsederseniz eğer, insanları bu sisteme yönlendirebilirseniz eğer, bu 5 doları 100 refli üye üzerinden, 1000 refli üye üzerinden düşünürseniz mükemmel bir para çıkıyor ortaya.
    TIK BAŞI 0,01$ ÇOK AZ DEĞİL Mİ?

Tık başına 0,01$ gerçekten bize göre az olabilir ama bu miktar Ptc sitelerinin ayakta kalabilmesi için ideal bir miktardır. Zaten, bu noktada bizim imdadımıza alt üye sistemi yetişmektedir. Yani, siteye kendi adımıza üye yaptığımız kişilerden de kazanıyoruz. İşte, bu sayede hem site bizim sayemizde daha çok üyeye sahip olmuş oluyor hem de kazandıklarımız bizi tatmin edebiliyor. Ayrıca, üye olduğunuz sitelerden Premium üyelik alırsanız, hem ref tıklamanız 2 katına çıkıyor, hem de günlük daha çok reklama tıklayabiliyorsunuz. Premium üyelik miktarı yıllık olarak 50-100$ arasında değişmektedir.
    Şimdi, Kabaca bir hesap yapalım. Örneğin, Neobux sitesinde günde ortalama 5 reklam çıkıyor. Sizin tıklamanız 0,01$ ve ref tıklaması 0,005$. Ve 50 tane refiniz olduğunu düşünelim.

--50 ref günde 5 reklama tıklarsa: 50 x 5=250tık
    --Günlük Kazancınız: 250 x 0,005$= 1,25$
    --Aylık Kazancınız: 1,25$ x 30= 38$
    --Yıllık kazancınız yaklaşık 500$

Peki ödeme nasıl oluyor? Dediğim gibi PTC sitesinden sitesine değişiklik gösterebiliyor. Genelde Paypal tercih ediliyor ama banka hesaplarına da para aktarımı yapan var.

Ödeme süresi nedir?

PTC siteleri önceden 1 haftadan söz ediyordu. Hatta 1 ila 3 aydan söz eden bile vardı fakat ödeme süresinden dolayı birçok PTC sitesi üye kaybına uğradı. Bu yüzden artık genelde Anında ödeme yada 1 gün içinde ödeme gerçekleştiriyorlar. Bu mükemmel bir uygulama.

Ödemenin minumum tutarı var mı?

Tabi elbette var ama siteden siteye değişiklik gösterebiliyor. Örneğin : 0,001$ minumum tutar da var, 20$ minumum tutar da var, tamamen siteye bağlı anlayacağınız.

Son olarak PTC siteleri tercih edilebilir mi?

Kesinlikle! Eğer boş zamanınız bol ise vede çevreniz genişse, ben insanları ikna edebilirim bu sisteme yönlendirebilirim diyorsanız hiç düşünmeden başlayabilirsiniz.Bol kazançlar :)

Clixsense

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isko34 -- 18 Mart 2014; 21:52:18 >

• teşekkürler ama akla çok yatıcı değil gibi
  • Aklınıza yatmayan nedir ben açıklıyım isterseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isko34 -- 18 Mart 2014; 22:07:49 >
  • up up up
  • güncellll
  • iyi çalışmalar
  • eyvallah dostum sağolasın
  • Güncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.