Şimdi Ara

PTR 2.1 v2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://us.battle.net/d3/en/blog/14569138/patch-210-ptr-patch-notes-updated-july-9-7-9-2014

Patch note'lara burdan ulaşabilirsiniz.

Genel olarak önemli gördüğüm değişiklikler;

Barbar:

- Furious Charge kullanıma daha uygun hale getirilmiş: Mesafe artmış, vurma alanı artmış, animasyon süresi kısalmış (AS ile de gittikçe azalacakmış) vs vs.
    - Whirlwind biraz bufflanmış.

DH:

- Fan of Knives'da iyileştirmelere gidilmiş: damage artırılmış, fiziksel damage'lerin bir kısmı cold/fire vs olmuş vs.
    - Strafe bufflanmış.

Monk:

- Dashing Strike'da birçok değişikliğe gidilmiş: damage buff, fiziksel damage'lerin farklı elemental'lara değişmesi gibi
    - Exploding Palm ciddi nerf yemiştir: artık rakibin % canına göre değil silah damage'inin %sine göre vuracak.
    - Tempest Rush kısmen bufflanmış: damage buff'ı gelmiş vs bazı rune'larda spirit cost değişmiş ve damage arttırılmış.

WD:

- Poison Dart ve Acid Cloud'da bazı fiziksel damage'ler başka elementallara dönmüş.

Wizard:

- Arcane Orb bufflanmış, ve bazı rune'lerde bufflar mevcut.
    - Explosive Blast ve rune'ları bufflanmış.

Legendary Gem'ler oyuna eklenmiştir:

- Legendary gem'ler sadece Greater Rift Guardian'dan düşebilir.
    - Legendary gem'ler account-bound olacak ve sadece ring ve amuletlere takılabilecek.
    - Legendary Gem'ler Urshi Greater Rift'in içindeki Urshi ile konuşarak upgrade edilebilecek
    * Urshi sadece Greater Rift sona erince ortaya çıkacak,
    * Upgrade edilen legendary gem'in daha iyi olması, Greater Rift'in level'ına göre artacak.
    * Upgrade etmek için gem dışında başka bir şey gerekmeyecek.
    * Gem'lerin level'ı olacak ve mavi ile gösterilecek.
    * Bütün legendary gem'ler level 50'ye gelindiğinde yeni bir özellik kazanacak.
    * Aynı legendary gem'den aynı karaktere birden fazla düşmeyecek.

- Barbar:
    * Furious charge ve CoTA artık Chest, Shoulders ve 2H Mighty Weapon'a affix olarak eklenebilecek.
    * Might of the Earth ile eskiden olduğu gibi gene Fury kazanılabilecek.
    * Furious Charge'in damage türü o anki Skill Rune'a göre belirlenecek. (Birden fazla elemental eklendiği için bu değişikliğe gidilmiş.)

- The Fist of Az'Turrasq artık Exploding Palm damage'ini ölümden sonra %75 ila %100 arasında artıracak.
    - Wiz - Firebird's Finery - Fire damage vurmak artık aynı damage'i 3 saniye boyunca almasını sağlayacak. Bu da saniyede %3000 weapon damage'e kadar stacklenebilecek bir damage olacak. %3000'e ulaştıktan sonra hedef ölene kadar yanacak. (yani bir daha fire damage yapmanıza gerek kalmıyor.)
    - Artık direkt olarak silahtan kaynaklı oluşan damage'ler artık düzgün bir şekilde elemental damage'erini vuracaklar.

- Set item'lar için artık minimap'te farklı ikon görünecek.
    - Artık item'ın nadirliğine göre opsiyonel yeni bir ikon gösterilecek.
    - Greater Rift için takım oluşturma maksatlı yeni bir tag eklenecek.

Önemli gördüklerim bunlar, tabi patch notelara detaylı bakmanız lazım.

• şimdi geldi mi grift
  • quote:

Orijinalden alıntı: warmkitty

şimdi geldi mi grift

PTR: Public Test Realm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim önemli gördüğüm ayrıntılar :

Depth Diggers artık Wizin signaturlerine bonus dmg vermeyecekmiş. MM + Mirrorball + Digger yalan oldu wizardda. Bu bugfix değil aslında niye öyle yazmışlar anlamadım.

Stash'e 1 tab daha geliyor.

Heath Globelar nerf yemiş. LoH buff almış. Eski itemler de etkilenecekmiş.
    Bu durumda Disintegrate gibi channeling ataklar iyice avantaj kaybediyor. Onlar için de şey demişler : Channeled ataklar channel olmayanlara denk olacak şekilde periodik olarak Loh'tan yararlanacaklar. Bu LoH ne kadar buff yerse yesin yüksek tormenlerde survivability'e bir katkısı olacağından şüpheliyim. Bence daha az potion basmaktan öteye gidemeyecek. Sonuçta bir LS değil.

Petlerin bazen saldırmaması düzeltilmiş.

Mad Monarch Stacklenirken assistler de sayılıyor artık. 10 olunca Poison Nova vuruyordu. Bence önemli. Güzel bir buff.

Mirrorball'ın extra misilleri artık LoH, Apoc gibi şeyleri proclayacak. Güzel bir buff.

• oray kullanıcısına yanıt
    Chain Reaction düzenlemesiyle Wizard'ın Woh buildine sağlam buff gelmiş, ~%40 civarı dps artışı geliyor fena değil, fakat Firebird Set "redesigned" haliyle bile rağbet görmeyecek durumda.
    Mirrorball'un ekstra ürettiği misillerin proc sağlaması da yeni item+build kombinasyonlarını tetikleyebilir...
  • Yama çıkış tarihi belli mi arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni versiyonla eq barbar geri gelmiş. Yeni ptr sabah denedim, tam grfitte 27 levele geldim rift dondu, neyse o zamana kadar 4 tane leg gem aldım, leg gemlerin özellikleri harika özellikle bulduğum 2 si işe yaradı. ! tanesi elite öldürdükten sonra 20 sn boyunca %30 damage buff veriyor. Bir taneside petlere in chc sanşını %20 artırıyor. Tabi bunları lv 50 yaparsanız artı yeni özellikler kazanıyorlar, 1 sefer de kaç lv upgarde yapılıyor neler istiyor göremedim , grift donunca. Bence oyun iyi yönde gidiyor, özellikle griftler giderek zorlaşması ayrı bir zevk katmış, ve onu biterebilmek için gelişmeye zorlmak oynanabilirliği arttırmış bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperozlu

Yeni versiyonla eq barbar geri gelmiş. Yeni ptr sabah denedim, tam grfitte 27 levele geldim rift dondu, neyse o zamana kadar 4 tane leg gem aldım, leg gemlerin özellikleri harika özellikle bulduğum 2 si işe yaradı. ! tanesi elite öldürdükten sonra 20 sn boyunca %30 damage buff veriyor. Bir taneside petlere in chc sanşını %20 artırıyor. Tabi bunları lv 50 yaparsanız artı yeni özellikler kazanıyorlar, 1 sefer de kaç lv upgarde yapılıyor neler istiyor göremedim , grift donunca. Bence oyun iyi yönde gidiyor, özellikle griftler giderek zorlaşması ayrı bir zevk katmış, ve onu biterebilmek için gelişmeye zorlmak oynanabilirliği arttırmış bence.

şu elite öldürdükten sonra %30 veren baya kullanışsız. 50 tane falan elite kestim anca bir kere aktifleşti. rank 50 olunca belki işe yarar %20 elite dmg veriyordu sanırım yanlış hatırlamıyorsam. pet doctor içinde o dediğin petlere %20 crit chance vereni takmak şart çünkü rank 50 olunca petler ölümsüz oluyor ki bunu yapmak şart çünkü grift level 30dan sonra gargantuan dog bile çok rahat ölüyor.(v2'den önce bug vardı petler ölmüyordu onu düzelttiler ona göre düşünmeyin.)

• legendery gemlerle ilgili baya bi açıklama var burada http://diablo.somepage.com/news/1913-legendary-gems-sneak-peak

Datamined Possible Legendary Gem Stats
    Gem of Damage After Elite Pack
    Fixed Stat: Gain 30% increased damage for 20 seconds after killing an elite pack.
    Upgradeable Stat: Increases damage against elites by 20%.

Gem of Increased Damage Against CCed Enemies
    Fixed Stat: Increase damage against enemies under the effects of control-impairing effects by [{VALUE1}*100|1|]%.
    Upgradeable Stat: Gain an aura that reduces the movement speed of enemies within 12 yards by [{VALUE1}*100]%.

Gem of Reduced Level Requirement
    Could not find corresponding strings, but probably pretty self explanatory.

Gem of Mini-Conduit
    Fixed Stat: 15% chance on hit to gain a mini-Conduit buff, dealing [{VALUE1}*100]% weapon damage as Lightning every second to nearby enemies for 3 seconds.
    Upgradeable Stat: While under the effect of the mini-Conduit, gain [{VALUE1}*100] increased movement speed.

Gem of Poison DoT Debuff
    Fixed Stat: Poison all enemies hit for [{VALUE1}*100]% weapon damage over 10 seconds.
    Upgradeable Stat: All enemies you poison take [{VALUE1}*100]% increased damage from all sources.

Gem of Deep Wounds
    Fixed Stat: Critical hits cause the enemy to bleed for [{VALUE1}*100]% weapon damage as Physical over 3 seconds.
    Upgradeable Stat: Gain Blood Frenzy, granting you [{VALUE1}*100]% increased Attack Speed for each bleeding enemy within 20 yards.

Gem of Holy Smite
    Fixed Stat: 15% chance on hit to smite a nearby enemy for [{VALUE1}*100]% weapon damage as Holy.
    Upgradeable Stat: Periodically smite a nearby enemy.

Gem of Increased Attack Speed
    Fixed Stat: [{VALUE1}*100|1|]% chance on hit to increase your Attack Speed by 2% for 3 seconds, stacking up to 10 times.
    Upgradeable Stat: Also Gain [{VALUE1}*100]% Cooldown Reduction per stack.

Gem of Damage Reduction while CCed
    Fixed Stat: While under any control-impairing effects, reduce all damage taken by [{VALUE1}*100]%.
    Upgradeable Stat: Heal for [{VALUE1}*100]% of maximum life when hit by control-impairing effect.

Gem of Pet Crit Chance
    Fixed Stat: Increase the Critical Hit Chance of your pets by [{VALUE1}*100]%.
    Upgradeable Stat: Your pets are unkillable.

Gem of Stagger Damage
    Fixed Stat: 50% of all damage taken is instead staggered and dealt to you over [{VALUE1}|1|] seconds.
    Upgradeable Stat: [{VALUE1}*100]% chance on kill to clear all staggered damage.

Gem of Steady Aim
    Fixed Stat: Damage you deal is increased by [{VALUE1}*100|1|]% for every 10 yards between you and the enemy hit.
    Upgradeable Stat: [{VALUE1}*100]% chance on hit to Stun the enemy for 1 second.

Gem of Primary Skill Hit Harder
    Fixed Stat: Increase the damage of primary skills by [{VALUE1}*100]%.
    Upgradeable Stat: Primary skills heal you for 2% of maximum health on hit.

Gem of Goldsplosion
    Fixed Stat: [{VALUE1}*100]% chance on killing an enemy to cause an explosion of gold.
    Upgradeable Stat: Gain [{VALUE1}*100]% increased movement speed for 3 seconds after picking up gold.

Gem of Increased Damage after Spending Resource
    Fixed Stat: Gain 1% increased damage for 3 seconds after spending primary resource. This effect stacks up to {VALUE1} times. Gaining a stack refreshes all existing stacks.
    Upgradeable Stat: Gain 1% increased Armor for every stack.

• Wizard a gelen bufflar iyi gibi, özellikle woh oldukça iş yapacak gibi, bir denemek lazım aslında...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightwish34

quote:

Yeni versiyonla eq barbar geri gelmiş. Yeni ptr sabah denedim, tam grfitte 27 levele geldim rift dondu, neyse o zamana kadar 4 tane leg gem aldım, leg gemlerin özellikleri harika özellikle bulduğum 2 si işe yaradı. ! tanesi elite öldürdükten sonra 20 sn boyunca %30 damage buff veriyor. Bir taneside petlere in chc sanşını %20 artırıyor. Tabi bunları lv 50 yaparsanız artı yeni özellikler kazanıyorlar, 1 sefer de kaç lv upgarde yapılıyor neler istiyor göremedim , grift donunca. Bence oyun iyi yönde gidiyor, özellikle griftler giderek zorlaşması ayrı bir zevk katmış, ve onu biterebilmek için gelişmeye zorlmak oynanabilirliği arttırmış bence.

şu elite öldürdükten sonra %30 veren baya kullanışsız. 50 tane falan elite kestim anca bir kere aktifleşti. rank 50 olunca belki işe yarar %20 elite dmg veriyordu sanırım yanlış hatırlamıyorsam. pet doctor içinde o dediğin petlere %20 crit chance vereni takmak şart çünkü rank 50 olunca petler ölümsüz oluyor ki bunu yapmak şart çünkü grift level 30dan sonra gargantuan dog bile çok rahat ölüyor.(v2'den önce bug vardı petler ölmüyordu onu düzelttiler ona göre düşünmeyin.)

Normaldir aktif olaması, leg gemler geldi ama daha ozellikleri kullanıma açılmadı. Ve bir kere daha ptr oynadım. Ve gemlerden birini upgrade ettim. Her grift sonunda bir tane gemi 1 lv artırabiliyoruz ve maliyeti sıfır.

• bişey soracağım bu ptrde legenderygemleri upgrade olayında 50lvl olması için lvl50 riftinin üstünemi çıkmak gerekli sizce yada sıradan 50 tane düşük lvl grifti bitirip upgrade yapsak da lvl 50 olurlarmı ki. lvl50 üstüne tek başına neredeyse sadece bir tek monkların çıktığı düşünülürse anladığım kadarıyla düşük lvl griti bitirsek de zamanla lvl 50 yaparız gibi bu legendery gemi. ayrıca şu 50lvlolunca petleri ölümsüz yapanı kesinlikle bulmak lazım kimse zunamas set takmaz artık^^
  • quote:

bişey soracağım bu ptrde legenderygemleri upgrade olayında 50lvl olması için lvl50 riftinin üstünemi çıkmak gerekli sizce yada sıradan 50 tane düşük lvl grifti bitirip upgrade yapsak da lvl 50 olurlarmı ki. lvl50 üstüne tek başına neredeyse sadece bir tek monkların çıktığı düşünülürse anladığım kadarıyla düşük lvl griti bitirsek de zamanla lvl 50 yaparız gibi bu legendery gemi. ayrıca şu 50lvlolunca petleri ölümsüz yapanı kesinlikle bulmak lazım kimse zunamas set takmaz artık^^

level 50 rift ile gem alakalı değil.
  • iyiymiş o zaman herkesin bir 50lvl legendery gemi olacak.
  • quote:

iyiymiş o zaman herkesin bir 50lvl legendery gemi olacak.

zamanla olacak, gemler de anladığım kadarıyla bir şekilde level atlayacak.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nightwish34

quote:

Normaldir aktif olaması, leg gemler geldi ama daha ozellikleri kullanıma açılmadı. Ve bir kere daha ptr oynadım. Ve gemlerden birini upgrade ettim. Her grift sonunda bir tane gemi 1 lv artırabiliyoruz ve maliyeti sıfır.

legendary gemler aktifken denedim , crash ve disconnect sorunları yüzünden iptal ettiler şuanlık.

• Rise of the Barbarians.......

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Wizard a gelen bufflar iyi gibi, özellikle woh oldukça iş yapacak gibi, bir denemek lazım aslında...

neredeyse 2 aydır woh farmlıyorum kadala'dan tık yok
  • Yaklaşık 20 dakikada 4 tane leg Gem düştü, bir tanesi petleri öldürülemez yapan gem.

PTR 2.1 v2 PTR 2.1 v2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khoradasein -- 11 Temmuz 2014; 0:20:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Khoradasein

Yaklaşık 20 dakikada 4 tane leg Gem düştü, bir tanesi petleri öldürülemez yapan gem.

PTR 2.1 v2 PTR 2.1 v2

%100 düşüyor zaten her kesişte farklı gem atıyor. sende olandan tekrar düşmüyor aynı karaktere.(toplamda 13 tane gem var.)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.