Şimdi Ara

PTR 2.2.0 Online ve 2.2.0 Yama Notları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
2.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni dh seti kridershot ve yeni set yüzükleri ile gayet güzel iş görüyor ancak setin asıl amacı olan multishottan biraz sapılmış durumda. Wizardda tal rasha çok güzel olmuş ancak yeni setin damageleri biraz düşük geldi bana. Crusader'ın roland seti ve yeni braceri gayet güzel damageler çıkarıyor. Barbarın ww seti tam anlamıyla çöp ilk gelen yama ile %99 değişecektir ama 6 set immo ve yeni pantolon ile grift 50 görenler var ayrıca yeni set yüzükleri sayesinde şu anki raekor barbarın damage'i neredeyse 2 katına çıkacaktır. Monkun 6 set inna bonusu güzel olmuş. Wd'de pek bi değişiklik göremedim little man finger birde yeni pantolon gelmiş sanırım birde zuniyi biraz daha kullanışlı yapmışlar. Onun dışında gelen diğer leglerde gayet kullanışlı genel olarak classların iş görmeyen setleri düzeltilmiş ve 3 set eklenmiş gayet başarılı bir patch.

• yeni ik set ile grift 41 yapabildim, ilk grift denememde . Biraz daha skillerle ve itemları kullanarak rahat 50 lilere çıkar. Gruptada baya iş yapacak gibi neticede unity siz ayakta kalabiliyorsunuz. Buyrun bu da çektiğim 2 dk lık video;
    https://www.youtube.com/watch?v=vArYDlVPhuQ&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperozlu -- 4 Mart 2015; 20:34:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildiraykanka

barbar reakor set çok sağlamdı şimdi ik set te aşırı güçlenmiş. ik set ve 2 yüzük seti focus ve diğerini adını tam yazamıyom fuull rage ile petlerin 250m vurduğunu gördüm . gr bosunu senin dokunmana gerek yok harcıyolar resmen. ama bi tane boss var gr 40ta bile petleri kesebiliyor ona uyuz oldum bu yerden şimşek alev karışık bişeyler tarıyor piyasayı. ik setle toughness tam barbara yakışan gibi olmuş 100m ye yakın geziyonuz piyasada. gr 45 i yaptım solo eskşden bu setle hayaldi.

hocam şu 250 m nasıl oluyor bir anlatıversen çekebiliyor isen videosunu çek.ptrde pet gemi /şu an 40lvl/ + tasker and theo /%46/ + 100de30 call of ancients azami
    65 m görüyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucas

quote:

barbar reakor set çok sağlamdı şimdi ik set te aşırı güçlenmiş. ik set ve 2 yüzük seti focus ve diğerini adını tam yazamıyom fuull rage ile petlerin 250m vurduğunu gördüm . gr bosunu senin dokunmana gerek yok harcıyolar resmen. ama bi tane boss var gr 40ta bile petleri kesebiliyor ona uyuz oldum bu yerden şimşek alev karışık bişeyler tarıyor piyasayı. ik setle toughness tam barbara yakışan gibi olmuş 100m ye yakın geziyonuz piyasada. gr 45 i yaptım solo eskşden bu setle hayaldi.

hocam şu 250 m nasıl oluyor bir anlatıversen çekebiliyor isen videosunu çek.ptrde pet gemi /şu an 40lvl/ + tasker and theo /%46/ + 100de30 call of ancients azami
    65 m görüyoruz

video çekemem hocam zamanım yok daha önce böyle bir durum oldu yazdım video yolladım da şimdi git tekrardan uğraş zor geliyor.

tasker theo demişsiniz de önce bir düşünelim onu kullandığınız zaman focus ve restraint yüzük setini nasıl kullanıcaz? o yüzük setini kullanın fire petleri açın fire bonuslu strongram bracer alın bi de sadece knockback yapan düz çizgi halinde dalan bi büyü var hatta reakor sette ana büyü ismi aklıma gelmedi onunla dalın ortalarına çıkın knockback yesinler yeterli. full rage ile hasarınızı arttıran pasifi alın ana statlardan max. fury yi fulleyin.

yüzük seti ile tüm büyüleriniz toplam fury miktarınızın %150 fazlası hasar vereceksiniz
    knockback yiyecekler yüde 30 oradan
    full rage alıcaksınız yüzde 20 veya 25 oradan
    pet gemi ile de yüzde 25
    pasiflerde fury yi toplam 20 ve artma hızını %10 hızladıranı alın

DENEYİN..

youtube da araştırdım biraz fiziksel pet ve sismik slam buildi de var sürekli full fury olduğu için cold sismic slam ile yanınıza yaklaştırmıyonuz petlerde sürekli fury veriyor gram azalmıyor fury. dün 45 yaptım sismik te sağlam oluyor 100mler gidiyor alan olarak gr 45 i yaptım 46 da baydı anca bosu kestim ama gelen harita berbattı
    walla yamayı dört gözle bekliyorum umarım hemen gelir çünkü bu sefer 3 karakter barbar multi elimde çayla oynayacam oyunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiraykanka -- 5 Mart 2015; 11:56:18 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: caucas

quote:

65 m görüyoruz

video çekemem hocam zamanım yok daha önce böyle bir durum oldu yazdım video yolladım da şimdi git tekrardan uğraş zor geliyor.

tasker theo demişsiniz de önce bir düşünelim onu kullandığınız zaman focus ve restraint yüzük setini nasıl kullanıcaz? o yüzük setini kullanın fire petleri açın fire bonuslu strongram bracer alın bi de sadece knockback yapan düz çizgi halinde dalan bi büyü var hatta reakor sette ana büyü ismi aklıma gelmedi onunla dalın ortalarına çıkın knockback yesinler yeterli. full rage ile hasarınızı arttıran pasifi alın ana statlardan max. fury yi fulleyin.

yüzük seti ile tüm büyüleriniz toplam fury miktarınızın %150 fazlası hasar vereceksiniz
    knockback yiyecekler yüde 30 oradan
    full rage alıcaksınız yüzde 20 veya 25 oradan
    pet gemi ile de yüzde 25
    pasiflerde fury yi toplam 20 ve artma hızını %10 hızladıranı alın

DENEYİN..

youtube da araştırdım biraz fiziksel pet ve sismik slam buildi de var sürekli full fury olduğu için cold sismic slam ile yanınıza yaklaştırmıyonuz petlerde sürekli fury veriyor gram azalmıyor fury. dün 45 yaptım sismik te sağlam oluyor 100mler gidiyor alan olarak gr 45 i yaptım 46 da baydı anca bosu kestim ama gelen harita berbattı
    walla yamayı dört gözle bekliyorum umarım hemen gelir çünkü bu sefer 3 karakter barbar multi elimde çayla oynayacam oyunu.

tmmdır kardeşim biz ptrde o yüzükten birini düşürdük set tamamlanınca +%150 dps vs olduğunu gördük.malum şu ankki 2.1.2 de o yüzükte o özellik yok
    teşekkür ederiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caucas -- 5 Mart 2015; 13:33:11 >

• Resmi olarak ne zaman gelecek 2.2?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ir0n MaideN

Resmi olarak ne zaman gelecek 2.2?

Aynen ben de merak ediyorum.
  • Resmi olarak belli değil. İlk setlere yeni 1er parça (sanırım wd'a 2 tane) getirecek daha. Blizort şuanda oyuncuları ve forumu takip etmekte. Eksik yada fazla gördüğü değerlere, kafasına yattığı önerilere tekrar ayar çekip PTR içinde yeni patchler yayınlayacak. Taki ne zaman tamam oldu dediler ondan sonra 1-2 hafta içinde çıkar galiba. Martın sonuna kadar beklemeyin ayrıca patch.
  • Blizzard oyunlarında en sorulmayacak soru "Ne zaman?" dır.
    Cevabı da her zaman : "Soon™"
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Sonunda WD a elle tutulur bir kaç değişiklik yaptılar ama yine de yetersiz gibi bence

Keşke Helltooth setine de bir şeyler yapsalardı. Ben açıkçası bir Sacrifice Seti bekilyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neuro

quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Sonunda WD a elle tutulur bir kaç değişiklik yaptılar ama yine de yetersiz gibi bence

Keşke Helltooth setine de bir şeyler yapsalardı. Ben açıkçası bir Sacrifice Seti bekilyordum.

Kesinlikle katılıyorum, şu set hiç kullanılmıyor. Bir de şansıma çok düşüyor bana, yeşil item görüp sevinip sonra şeklini gördüp açmadan salvage yapıyorum.
  • şardlar 500 + mı oldu .bilen var mı

PTR 2.2.0 Online ve 2.2.0 Yama Notları
  • Patch ile gelecek güzel yeniliklerden biri pot toplama olayının tamamen kalkıp permanent potion olayına geçilmiş olması. Bir wizard olarak yeni set'in çok etkili olacağını düşünmüyorum. Belki Tal-Rasha 6 parça seti bir etki yaratacak ama fire wizard olarak nasıl olacak onu da bilemem. Her zaman 1-Hand ve Offhand kullanma taraftarı olduğumdan (A.S., INT vs den dolayı) 2 el silahlara pek yanaşmıyorum. Furnace iyidir, Normal mod'da (Seasons olmayan) bi kaç kere düştü ama çok fazla HP düşürdüğünden kullanma taraftarı değilim.
  • Güncellemeden sonra şuanki setler geçerli olacak mı arkadaşlar. Ben full IK seti topladım. Geçerli değilse baştan düşürmek gerekiyorsa boşuna uğraşmayalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adanabeyli A kullanıcısına yanıt
    evt şuanki seti kullanabilirsin . fakat ik setin Çift el silahını sıfırdan düşürmen gerekiyor , eski silahım var reroll attırırım ve %75-100 pet hasar bufu gelir diye düşünenler olabilir ama hayır gelmiyor mecburen yenisini düşürmek gerekiyor.

bu patch nerf gelmezse barbar için yapılmış. akşam mannercookie gr 67 + yapıyordu yuh ki ne yuh. 2 barbar dps wd-crusader support

boulder toss 10b+ çakıyor yağdırıyorlar resmen
  • Bu adam yüzünden nerf gelecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelmez merak etmeyin. Bu oyunda 4 kişilik grift 2 DH'dan ibaret değil.
  • Monk set indeki 6 parça mystic ally kısmı yanlış olmuş.
    Mystic Ally yaratmıyor, kullandığınız skilleri artık Mystic Ally da kullanıyor.

Mesela Cyclone kullandınız, mystic ally da aynı şekilde sizinle aynı serilikte o skili kullanıyor.
  • yildiraykanka kullanıcısına yanıt
    GR 70 yaptılar 4 kişi :)))))
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.