Şimdi Ara

PTT Kapıda Kontrollü Ödeme Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
12.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba size bir sorum olacak.Malum site üzerinden bilgisayarımı koymuştum ilana.Alıcı çıktı anlaştık fiyatta lakin ürünü kendisine ptt kapıda kontrollü ödeme ile göndermemi istedi hem sen rahat ol hem ben rahat olayım hesabında.Tamam dedim olur.Daha önce hiç kullanmadım ptt kapıda kontrollü ödemeyi.Şimdi ben gitcem ptt ye kapıda kontrollü ödeme ile kargo göndermek istediğimi söyleyeceğim ve ürün karşılığında şu parayı alacaksınız diyeceğim değil mi ? Alıcı kargoyu açacak ürünü inceleyecek ve parayı ptt görevlisine takdim edecek.Senaryo bundan ibaret değil mi ? Emin olmak için soruyorum.Adama tc kimlik iban vercektim önce parayı at hemen kargolayayım diye ama baya ısrar etti bu şekilde yollamam için.Daha önce bu şekilde kargo yollayan veya alan varsa yardımcı olabilir mi ?

• PTT'de çalışan biri olarak olarak hemen cevaplayım. İlk başta Kapıda ödeme sisteminden yararlanmak için Vergi Dairesinden Vergiden muaftır kağıdı alman gerekiyor. O belge ile PTT şubesine gidince ürün bedelini söyleyerek Kontrollü Teslim hizmeti ike göndereceksin. Kargoyu gönderince dağıtım elemanı ilk başta kargoyu verecek adam açacak kargoyu eğer sağlam bir ürünse parayı dağıtım elemanına verecek. Eğer PTT hesabın varsa aynı gün hesabına yoksa ismine havale yapıyor PTT kurumu. Ve bu hizmetten yararlandığın için de 500 TL'ye kadar 2 TL 500 TL üstü için de 4 TL komisyon alınıyor.@MuhsinYazıcıoğlu
  • PTT'de çalışan biri olarak olarak hemen cevaplayım. İlk başta Kapıda ödeme sisteminden yararlanmak için Vergi Dairesinden Vergiden muaftır kağıdı alman gerekiyor. O belge ile PTT şubesine gidince ürün bedelini söyleyerek Kontrollü Teslim hizmeti ike göndereceksin. Kargoyu gönderince dağıtım elemanı ilk başta kargoyu verecek adam açacak kargoyu eğer sağlam bir ürünse parayı dağıtım elemanına verecek. Eğer PTT hesabın varsa aynı gün hesabına yoksa ismine havale yapıyor PTT kurumu. Ve bu hizmetten yararlandığın için de 500 TL'ye kadar 2 TL 500 TL üstü için de 4 TL komisyon alınıyor.@MuhsinYazıcıoğlu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alisinasyon kullanıcısına yanıt
    Pm attım

• konuyu hortlattım ama bişey soracaktım 29 ocak 2019 itibariyle kontroollü kapıda ödemede sistem değişmesi varmı aynı şekilde vergi dairesinden belge falan almak gerekiyormu,?? saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alisinasyon

PTT'de çalışan biri olarak olarak hemen cevaplayım. İlk başta Kapıda ödeme sisteminden yararlanmak için Vergi Dairesinden Vergiden muaftır kağıdı alman gerekiyor. O belge ile PTT şubesine gidince ürün bedelini söyleyerek Kontrollü Teslim hizmeti ike göndereceksin. Kargoyu gönderince dağıtım elemanı ilk başta kargoyu verecek adam açacak kargoyu eğer sağlam bir ürünse parayı dağıtım elemanına verecek. Eğer PTT hesabın varsa aynı gün hesabına yoksa ismine havale yapıyor PTT kurumu. Ve bu hizmetten yararlandığın için de 500 TL'ye kadar 2 TL 500 TL üstü için de 4 TL komisyon alınıyor.@MuhsinYazıcıoğlu

Merhaba. Hocam şuan işlem nasıl oluyor aynı mı. Birine telefon satacağım bireysel olarak bu işlemi yapabilir miyiz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.