Şimdi Ara

Ptt Kargo Kitap Gönderim Kampanyası (1 Kitap 3 tl, Çoklu Kitap %50 İndirimli) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
13
Favori
62.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2016 yılında tüm sene geçerli olacak mı abaca bilen var mı?
  • arkadaşlar sadece kitap yollasak kolisiz zarar gelir mi acaba
  • 6 kitap için hem de kalınca , 3.60 lira aldılar , sağolsunlar , isterse 1 haftada gelsin , yurtiçi kargo 17 liraya götürüyor naber???
  • quote:

Orijinalden alıntı: smsks11

2016 yılında tüm sene geçerli olacak mı abaca bilen var mı?

evet hala geçerli geçen hafta gönderdim hiç bir sorun çıkmadı
  • Tüm konuyu okudum, bir kere sorulmuş ama cevap verilmemiş. Yurt dışı için de geçerli mi? Almanya'daki arkadaşıma 2 tane kitap yollayacağım. Kabaca 43 TL fiyat çıkardı sistem. Yurt dışına da geçerli ise çok iyi olacak. Bilgisi olan var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem271

6 kitap için hem de kalınca , 3.60 lira aldılar , sağolsunlar , isterse 1 haftada gelsin , yurtiçi kargo 17 liraya götürüyor naber???

Hocam kodu paylasir misiniz ben de 6 kitap gonderecem %50 indirimle gider dedi musteri hizmetleri.siz tane basina mi 3.6 tl odediniz yoksa hepsi toplam mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kod yok . Kitapları gösterip kitap göndereceğim dedim , tamam dediler . Toplam 4 kere böyle ucuza kargo yaptık .
  • Arkadaşlar az önce aradım pttyi sadece okullara kitap gönderiminde indirim olduğu söylendi. Acaba mh mi bilmiyor yoksa kampanya mi bitti

• Yakın zamanda kitap gönderen oldu mu? İndirim var mı acaba?

• aksa_ A kullanıcısına yanıt
    bende ayni soruyu merak ediyorum hocam yarin gonderecegim ama sonucunu buraya yazarim,
    Edit 09.08.2016'da kampanya hala devam ediyor, bir kitap şehir dışı gönderim 4 lira tuttu helal olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StaatSanWalt -- 9 Ağustos 2016; 16:10:26 >
  • StaatSanWalt kullanıcısına yanıt
    Hocam, siz okul adresine mi gönderdiniz yoksa kendi adresinize mi?
    Ayrıca, gönderi kodu kullandınız mı? Bazı arkadaşlar koda gerek yok demiş.
    Cevaplarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxtreme -- 13 Ekim 2016; 12:33:36 >
  • maxtreme kullanıcısına yanıt
    Okul adresi degil hocam dogrudan ev adresine gonderdim, gonderi kodu filanda gerekmiyor, kitap gonderecegim dediginizde gerekli indirimi yapiyorlar zaten

• StaatSanWalt kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam. Az önce PTT çağrı merkezini arayıp kampanya detaylarını, kod gerekiyor mu, istediğimiz adres oluyor mu vs. sordum.
    Başka arkadaşlara da lazım olursa diye temsilcinin bana söylediği (ilk mesajdaki bilgilerden farklı değil) bilgileri tekrar paylaşayım.

PTT görevlisine Kitap Taşıma Kampanyası demem gerektiğini ve kod istenirse de alttaki kodları vermem gerektiğini söyledi.

1 kg'a kadar olan kitap gönderisi için sabit ücret: 3 TL
    401280698

1-30 kg arası kitap gönderi ücreti %50 indirimli
    100128070

30 kg ve üstü kitap gönderi ücreti %30 indirimli
    yine aynı kod 100128070
  • maxtreme kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam kod olayini bilmiyordum gerekirse bende buradan kopyalarim sagolun

• Bilgilendirme için teşekkürler..
  • Hala devam ediyor mu indirim?
  • kitap kampanyası devam ediyor mu arkadaşlar? 2017'de pttcell indirim kampanyasını sonlandırdı. kitap kampanyası ptt'nin sitesinde halen var ama ocak ayında gönderi yapan var mı acaba?

• Kampanya halen devam ediyor.
  • kampanya devam ediyor mu?
  • Devam ediyor

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.