Şimdi Ara

PTT KARGO REZİLLİĞİ !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 300 GRAMLIK :D KÜÇÜK PTT KARGO İLE YOLLADIM O KADAR YAVAŞ ÇALIŞIYORLARKİ ANLATAMAM. NASIL REZİL ÇALIŞIYORLAR ANLAMIŞ DEĞİLİM SİPARİŞİMDE VAR VARMAZSA ÜRÜNÜMÜ KARGODAN ALAMIYICAM .

1.
    Kabul Edildi - MUĞLA(MARMARİS)
    04/08/2012 14:20:45
    2.
    Torbaya Eklendi - MUĞLA(MARMARİS)
    04/08/2012 15:04:32
    3.
    Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - MUĞLA(MUĞLA)
    06/08/2012 11:33:09
    4.
    Torbaya Eklendi - MUĞLA(MUĞLA)
    06/08/2012 13:36:15
    6.
    Torbaya Eklendi - TRABZON(TRABZON P.İ.M)
    08/08/2012 15:38:56 Şükürler Olsun Herhalde Yarın Varır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jandevit3 -- 8 Ağustos 2012; 22:07:53 >

• Torbaya eklendiyse dün gelmesi lazımdı. Bugün gelir büyük ihtimal.
  • aynı olayı bende taşadım daha gün...biraz GEÇ geliyor ama geliyor... hız ve özen istiyorsan özel kargoları seçmelisin...
  • benide korkuttun şuanda ptt ile gelen kargom varda.
  • Ne kadar ekmek o kadar köfte felsefesi geçerli sonuçta :)
  • Benim lanet edip almadığım ve üstünden seneler geçenn kargolarım var ptt 'de. Ne aradılar ne de sordular. Enteresan bir çalışma prensipleri var
  • devlet memurlarının yapacagı iş bu kadar. PTT kargo kadar nefret ettiğim bir yer yok bütün çalışanları anlayışsız cahil ilerizekalı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ptt rezaleti
    4 ay önce açıldı
    Ptt kargo...
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kargoyu ben yolladım zaten bu reziller yüzünden yarın tabletim geliyor yarın eğer telefon varmazsa hesabıma yatmazsa para tabletimi alamıyıcağım.alamazsam pttyi söveceğim kesin
  • Kargoyu yollamadan önce hiç siteye girip kaç günde gider diye hesapladınmı hiç ? Muğla-Trabzon 3 günlük teslimat süresine ait. Bize istanbuldan kargo yollandı ertesi gün elimdeydi teslimat süresi 1 gündü verdikleri sözü çoğu zaman tutarlar en azından bende şimdiye kadar sorun olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fırtınam..

Kargoyu yollamadan önce hiç siteye girip kaç günde gider diye hesapladınmı hiç ? Muğla-Trabzon 3 günlük teslimat süresine ait. Bize istanbuldan kargo yollandı ertesi gün elimdeydi teslimat süresi 1 gündü verdikleri sözü çoğu zaman tutarlar en azından bende şimdiye kadar sorun olmadı

kardeşim iyi güzel diyorsunda öngörülende 4 gün varır diyor fakat 2 gün aksadı benim alacağım mal var elimde daha para yok yarında gelmese ne yapacağım zaten bi ptt kargo var diğer kargolar kapıda ödemeyle yollayamıyorum pttye kalıyoruz zaten yakında görürsünüz pttde kapatır kapıda ödemeyi

• sen bir de yurtdışından bekle bakalım, ayrıca 300 desiyi yanlış mı yazdın?
  • 300 desi nedir yav. otomobilmi kargoladın.
  • Oha yine hızlı gelmiş ben zamanında DealExtreme'den ürün aldım Hong Kong - Türkiye 4-5 gün sürdü, Türkiye - Ev 3 gün sürdü

Bir de geçen hafta eBay'den alışveriş yaptım dün kargocu geldi kapıyı bastı ben de apartman kapısını açtım ama adam direk evde bulamadık yazıp kaçtı arkasından bağırdım falan böyle bir yerden bahsediyoruz
  • pardon 300 gram yurtdışından hayatta ürün istemem ben en az 15 20 güne geliyor sebastian seninki yine zili çalmış bizim evin önünde kamera var kargocu geliyor kapıyı çalmıyor kağıdı bırakıp gidiyor görüntüleri ptt kargo ya izlettirdim rezil oldular söyleyecek birşeyleri kalmadı özür dilediler

• Arkadaşlar mümkün ise ptt ye hiç bulaşmayın.
    bakın ayın 31 de verdim kargoya bugün ayın 5 i ve hala alıcıya ulaşmamış.
    Bu kadar felaket bi durum olamaz.
    Ptt yi kınıyorum 2-3 lira fazla verip hatta aynı paraya bile götüren kargolar var.
    Yakın dedik devlet kazansın dedik ama artık ptt ile tırnak yollamam !!!

PTT KARGO REZİLLİĞİ !!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.