Şimdi Ara

PTTCELL GEÇMEK İSTİYORUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mikail13 kullanıcısına yanıt
    Fatura takip, adres, e-posta değişikliklerini internetten yapabilirsiniz. Müşteri hizm ile muhatab olmaya gerek yok.
    Banka SMS lerine her operator extra para kesiyor.
    Avea- ptt müşteri hizm daha kötü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 gün önce geçtim, bir sorun yok avea nasılsa bu aynı kalitede. ayda 17 TL ye 400 heryöne 1 GB 100 sms + şebeke içi sınırsız neredeyse beleş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 22 Haziran 2015; 21:37:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: engink

3 gün önce geçtim, bir sorun yok avea nasılsa bu aynı kalitede. ayda 17 TL ye 400 heryöne 1 GB 100 sms + şebeke içi sınırsız neredeyse beleş.

Yavaş da olsa sınırsız internet sanırım sadece pttcell de var. Yeni abonelikleri bilmiyorum ama bana sınırsız internet verdiği sürece pttcell de kalacağım.
    Not: yavaş pttcell interneti bile skypeveya whatsup ile sesli konuşma yapmaya yetiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikail13

Ben de geçmeyi düşünüyorum da şikayetvar da fahiş fatura geldiğine dair bir çok mesaj var.

14 tl başta ama sonraları 60 - 70 tl geldiği oluyormuş..

Azizim 25 değilde 29 a ortalığı ayağa kaldırdın pttcellde 70 lira gelirse ne yaparsın maazallah yani.
    Fotoğraf yollarken dikkat et diyecektim hani 1 fotoğrafta 2gb bitmiş ve 3lirada para yansıtmışlardı ya sen söyledin bunu burda öyle bir dertte yok.Çünkü sadece 250mb 3G hızında kullanabiliyorsun sonra 3gb dolana kadar 64 kbit hızla internete girebiliyorsun pardon giremiyorsun sonrada kendileri kesiyor zaten interneti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

quote:

Orijinalden alıntı: engink

3 gün önce geçtim, bir sorun yok avea nasılsa bu aynı kalitede. ayda 17 TL ye 400 heryöne 1 GB 100 sms + şebeke içi sınırsız neredeyse beleş.

Yavaş da olsa sınırsız internet sanırım sadece pttcell de var. Yeni abonelikleri bilmiyorum ama bana sınırsız internet verdiği sürece pttcell de kalacağım.
    Not: yavaş pttcell interneti bile skypeveya whatsup ile sesli konuşma yapmaya yetiyor.

pttcell gibisi yok , hele diğer operatörlere tonla para ödeyenlere acıyorum. çekmiyor diyenlerde turkcell'in ajanı olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djcool

Aynen katılıyorum. Çatır çatır çekiyo valla. İletişim ihtiyacımı 12 liraya görüyorum. Sınırsız net lazım olursa 10 liraya alıyorum istediğim zaman. Her ay 20 liranın üstünde ödemek zorunda değilim yani. 2 hafta önce aldım sınırsız yazlıkta lazım, 4,5 lira ücret koydu 12 liranın üstüne. 6 gb civarı kullandım. Daha iyisi olamaz.

17 TL olanını kullanıyorum, her ay 1GB dahil. yetmezse 1GB üstüne tanımlarım. rahatlık budur.
  • 1 yıldır pttcelliyim zaman olmadi degistiremedim ama bugün yarin degistiricem interneti sadece whatsapp ve opera giriyor, youtube video felan hiçbir şey yapamazsın 64 kb ile pişman olursun ama istersen 1 ay dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 ayı geçti PTTCell deyim. Evdeki 2 işiyi de geçirdim. pttcell lilerle aylık 3500 dk bedava. Gayet te memnunum.

Yeni mesaj geldi. 300 dk 300mb 3000 sms yapmışlar.12 tl..Vodafone dayken aynısına 35 tl ödüyordum. Ve müşteri hizmetleri rezalet vodafone un. bir daha asla geçmeyi düşnmüyorum. İnşallah olmaz.

PTTcell in müşteri hizmetlerini bilmiyorum. Çünkü işimiz olmadı. En iyisi de bu zaten..

interneti bana yetiyor. evde var zaten wireless. dışarda da lazım olduğunda işimi görüyor. siteye giriyorum, whatsapp sıkıntı yok.

Sen indirme yapacaksan, film indireceksen alma tabii. bunun için faturayı kabartmaya gerek yok bence..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.