Şimdi Ara

PTTCELL-SINIRSIZ İNTERNET BİLGİSAYARDA KULLANILABİLİR Mİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
7.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yeni geçecekler için evet ama eski kullanıcılar için şuanlık böyle bir durum yok gibi, olmasında zaten.
    Umarım yeni geçecekler, geçmeden yeni tarifeleri görürler. Yoksa sınırsız 128 kbps zannedip, sonra pişman olanlar olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanbiz

quote:

Orijinalden alıntı: hayata gülümse

quote:

Orijinalden alıntı: eragon57

*Tarifenin internet kullanım hakkı, adil kullanım noktası olan 250 MB'a ulaştıktan sonra 1GB kullanıma kadar 64Kbps hız ile devam eder.

sınırsız olayı kalktı yani

siz eski abonemisiniz bilmiyorum eski abonelere kalkmadı

Eski abonelerin hızı 64 kbps olursa pttcell çöp olur. Pttcell kullanmıyorum

• ahahaha :D erken geçmiştim sınırsız internet keyfi :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayata gülümse kullanıcısına yanıt
    merhabalar internet kotası 1 gb oldu adil kullanım kotası ise 250 mb.. ama dilerseniz hattınız açıldıktan sonra müşteri hizmetlerini arayabilir ve internetinizi sadece tarifeye ek 10 tl karsılıgında sınırsız yapabılırsız. bu durumda adil kullanım kotanız 1 gb olup daha sonra hızı düşmektedir.. yanı 24 tl ye 200 dk 250 sms sınırsız internete sahip olabilirsiniz... pttcell satış destek elemanı
  • @yandex deme ya! kotalimi oldu! vay vay!

• Bu konuyla ilgili forumda açtığım konuyu inceleyerek detaylı bilgilere ulaşmanız mümkün:http://forum.donanimhaber.com/getQuotes_ajax.asp?rd=yes&t=86260702
  • Arkadaslar pttcell interneti ni tablette kullanan varmi. Bana sadece internet lazım. Tablette internette gelirsem yeter haberler forumlar resimler falan. Yada ucuz alternatif bir tarife.

• diabl0 kullanıcısına yanıt
    Telefonuna wi-fi hotspot yükleyerek tablete veya pcye bağlayabilirsin ama yavaş internet dhye fln girer ama oyun fln oynanmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluelytning50

Telefonuna wi-fi hotspot yükleyerek tablete veya pcye bağlayabilirsin ama yavaş internet dhye fln girer ama oyun fln oynanmaz

Üstad tablette sim yuvası var ve ben bu hattı sadece internet amaçlı kullanmayı düşünüyorum. Konuşma için 1000 dk her yöne paketim ve 1gb internet var ve fazlasıyla yetiyor. Ama tabletede bir hat takmak istiyorum. Avea ve vadafon da 1gb internet için bile 19 tl talep ediyor. Ama bu 14 tl 3 gb internet var. Tek korkum faturalı hatlarda bir yanlışlık yaparsan çok kabarık faturalar odete biliyor. Genellikle de internet kullanımı biraz fazlaca etkiliyor.

• diabl0 kullanıcısına yanıt
    hocam genellikle sade internet paketinin fiyatı biraz tuzlu diyebilirim ama almak istiyorsan kendin bilirsin ama ben olsaydım telefonuma sınırsız neti yapıp hotspotla tabletime aktarırdım kara senin karışmam ben
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.