Şimdi Ara

Puan Farkı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

orjinalden alıntı:aliss
    yendinde ne oldu 0 kupa

bize fenerbahçeyi sevdiren kupalar şampiyonluklar değildir galatasaydaki gibi! biz fenerbahçeyi takımımız,gönül verdiğimiz renkler olduğu için sevioruz
    sen emin ol şu 4 senelik döneminiz olmasa ortalıkta galatasaylıya çok zor rastlardın nesliniz tükeniyordu

iyi günde kötü günde hep beraberiz çünkü biz fenerbahçeliyiz
  • eren nesin hoca sen ? Gazetesen kuponla mı çıktın bu foruma ?

bu halinle standup yapsan cem yılmaz yanında halt eder

Kupalarınız yok ki o yüzden sevesiniz fenerbahçeyi, elde olmayan bişey için sevemezsin zaten

hem gs bu taraftarı uefa kupasını aldı super kupayı aldı diye sevmedi, bunlardan önce de GS taraftarı vardı

sen içini ferah tut, du et te bu sene şampiyon olun, olamazsanız bu yazdıklarınız size baya bi geri dönecek :)

o zaman mutluluktan mı ağlarsınız sevinçten mi bilemem ama

• ben sordum 31 kuponla güzide bi gazetemizden çıkmış gazetenin müdüründende selam var sana
  • bu fark adnan beye kapak olmuştur
  • quote:

Orjinalden alıntı: eren1984

quote:

Orjinalden alıntı: forza_ares

quote:

Orjinalden alıntı: Brooklyn

Puan farkını Adnan Polata sormak lazım.Bu işin uzmanı o

adnan polat ın uzman oldugunu gecen sene gormustuk belki 20.45 bişeyler hatırlatır hafızanı zorla istersen

20 45 tutmamıştı zaten 21 de olmuştu o 15 dakikayı alisamiyende tireyerk geçrimiştiniz denziliye dua ederk kendiniz yenemeyin denizli yensede şampion olsak die bekleyin hey yavrum heeey

siz denizliyi yenemeyin sora beşiktaş gs ye yenildi de bıdı bıdı hey yavrum heyyy

• quote:

Orjinalden alıntı: x7seriez

ben sordum 31 kuponla güzide bi gazetemizden çıkmış gazetenin müdüründende selam var sana

kesin bi sazanlık var sende...
    Gazete müdür anne tarafından akrabandı dimi snn ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

eren nesin hoca sen ? Gazetesen kuponla mı çıktın bu foruma ?

Kupalarınız yok ki o yüzden sevesiniz fenerbahçeyi, elde olmayan bişey için sevemezsin zaten

hem gs bu taraftarı uefa kupasını aldı super kupayı aldı diye sevmedi, bunlardan önce de GS taraftarı vardı

sen içini ferah tut, du et te bu sene şampiyon olun, olamazsanız bu yazdıklarınız size baya bi geri dönecek :)

işte buna gülünür...

• quote:

Orjinalden alıntı: 02AN

quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

eren nesin hoca sen ? Gazetesen kuponla mı çıktın bu foruma ?

işte buna gülünür...

Gülme len :)
    fazla yazmışız,

• quote:

Orjinalden alıntı: forza_ares

quote:

Orjinalden alıntı: Brooklyn

Puan farkını Adnan Polata sormak lazım.Bu işin uzmanı o

adnan polat ın uzman oldugunu gecen sene gormustuk belki 20.45 bişeyler hatırlatır hafızanı zorla istersen

20.45 in mazisini açtırtma bana..Faruk Süren demişti yıllar önce bir, Alisamiyende bir derbi öncesi, 20.45 te lideriz die.Nitekim o gün maç bittiğinde Jay Jay Okocha şeref tribunune doğru giderek kolunu hawaya kaldırmıştı ve sormuştu sayın Sürene .. "-Saat kaç ?"

• yok gazeten çıkmadım dergiden çıktım fenerbahçe dergisinden
    evet kupalardan öncede elbette galatasary tarftarı vardı 3-5 tanede olsa
    ama emin olun şu anki taraftarınızın bence çoğunluğu o günlerde gs ye gönül verenlerdir
    yani o dört senenizi çıkartsak hiçsiniz ne zaman bi gs liyle nünakaşaya girsem hemen tek kozunuz olan kupayı koyuyosunuz
    başka bildiğiniz yok mu sizin bu kadra ezik olmayın bi kuaonun arkasına saklanmayın onu o kdr çok şeye siper ettiniz ki artık niteliği kalmior o kupanında haberiniz olsun
  • -Adnan hocaa puan farkı kaç?
    - ...
    -Adnan hocaa?
    -Allah nereye gitti bu adnan ya?? adnan adnan adnancım ge yavrum korkma
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.