bize fenerbahçeyi sevdiren kupalar şampiyonluklar değildir galatasaydaki gibi! biz fenerbahçeyi takımımız,gönül verdiğimiz renkler olduğu için sevioruz sen emin ol şu 4 senelik döneminiz olmasa ortalıkta galatasaylıya çok zor rastlardın nesliniz tükeniyordu
iyi günde kötü günde hep beraberiz çünkü biz fenerbahçeliyiz
eren nesin hoca sen ? Gazetesen kuponla mı çıktın bu foruma ?
bu halinle standup yapsan cem yılmaz yanında halt eder
Kupalarınız yok ki o yüzden sevesiniz fenerbahçeyi, elde olmayan bişey için sevemezsin zaten
hem gs bu taraftarı uefa kupasını aldı super kupayı aldı diye sevmedi, bunlardan önce de GS taraftarı vardı
sen içini ferah tut, du et te bu sene şampiyon olun, olamazsanız bu yazdıklarınız size baya bi geri dönecek :)
o zaman mutluluktan mı ağlarsınız sevinçten mi bilemem ama
ben sordum 31 kuponla güzide bi gazetemizden çıkmış gazetenin müdüründende selam var sana
bu fark adnan beye kapak olmuştur
quote:
Orjinalden alıntı: eren1984
quote:
Orjinalden alıntı: forza_ares
quote:
Orjinalden alıntı: Brooklyn
Puan farkını Adnan Polata sormak lazım.Bu işin uzmanı o
adnan polat ın uzman oldugunu gecen sene gormustuk belki 20.45 bişeyler hatırlatır hafızanı zorla istersen
20 45 tutmamıştı zaten 21 de olmuştu o 15 dakikayı alisamiyende tireyerk geçrimiştiniz denziliye dua ederk kendiniz yenemeyin denizli yensede şampion olsak die bekleyin hey yavrum heeey
siz denizliyi yenemeyin sora beşiktaş gs ye yenildi de bıdı bıdı hey yavrum heyyy
quote:
Orjinalden alıntı: x7seriez
ben sordum 31 kuponla güzide bi gazetemizden çıkmış gazetenin müdüründende selam var sana
kesin bi sazanlık var sende... Gazete müdür anne tarafından akrabandı dimi snn ?
quote:
Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD
Kupalarınız yok ki o yüzden sevesiniz fenerbahçeyi, elde olmayan bişey için sevemezsin zaten
hem gs bu taraftarı uefa kupasını aldı super kupayı aldı diye sevmedi, bunlardan önce de GS taraftarı vardı
sen içini ferah tut, du et te bu sene şampiyon olun, olamazsanız bu yazdıklarınız size baya bi geri dönecek :)
işte buna gülünür...
quote:
Orjinalden alıntı: 02AN
quote:
Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD
işte buna gülünür...
Gülme len :) fazla yazmışız,
quote:
Orjinalden alıntı: forza_ares
quote:
Orjinalden alıntı: Brooklyn
Puan farkını Adnan Polata sormak lazım.Bu işin uzmanı o
adnan polat ın uzman oldugunu gecen sene gormustuk belki 20.45 bişeyler hatırlatır hafızanı zorla istersen
20.45 in mazisini açtırtma bana..Faruk Süren demişti yıllar önce bir, Alisamiyende bir derbi öncesi, 20.45 te lideriz die.Nitekim o gün maç bittiğinde Jay Jay Okocha şeref tribunune doğru giderek kolunu hawaya kaldırmıştı ve sormuştu sayın Sürene .. "-Saat kaç ?"
yok gazeten çıkmadım dergiden çıktım fenerbahçe dergisinden evet kupalardan öncede elbette galatasary tarftarı vardı 3-5 tanede olsa ama emin olun şu anki taraftarınızın bence çoğunluğu o günlerde gs ye gönül verenlerdir yani o dört senenizi çıkartsak hiçsiniz ne zaman bi gs liyle nünakaşaya girsem hemen tek kozunuz olan kupayı koyuyosunuz başka bildiğiniz yok mu sizin bu kadra ezik olmayın bi kuaonun arkasına saklanmayın onu o kdr çok şeye siper ettiniz ki artık niteliği kalmior o kupanında haberiniz olsun
-Adnan hocaa puan farkı kaç? - ... -Adnan hocaa? -Allah nereye gitti bu adnan ya?? adnan adnan adnancım ge yavrum korkma
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme