< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Puan Harca App (2. sayfa)
-
-
Ben banka puanlarıyla ilgili şunu öğrenmek istiyorum puanlarımı lösev tarzı yerlere bağışta kullanabilirmiyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel uygulama. Migros, CarrefourSA, A101 ve Metropol puanlarını sorunsuz kullandım ikişer kere filan. Kullanılan çeklere, kullanıldı anlamında bir işaret, bir tick atabilsek çok iyi olacak, yazılım geliştiricilere burdan duyurulur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam aynen katiliyorum bana da çok saçma geliyor ama işte alan memnun satan çok memnunsa Allah mesut etsinden başka söz soylenmez
hsbc Advantage kartın puanı kullanılır mı
puanı kullanmadı direkt karttan çekti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S908E -- 2 Mayıs 2022; 21:42:57 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün QNB classic kartımla Param'a puanlarımı yükledim. Param puan bilgisine ulaşılamadı dedi ama gene de işleme devam ettim ve %4 komisyonla başarıyla puanı yükledim. Sonra o yüklediğim puandan da %10 iade aldım yaptığım market alış verişi ile.
-
Abv o qnb nin ne puan veriyor ne verdiği puanları harcayabiliyoz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
iki defa param fiziki kart aldım .İkisi de çalışmadı. Müşteri hizmetleri de çözüm bulamadı. Kartlar öylece duruyor.
Hangi marketten nasıl %10 iade aldınız?
Peki süreli puanları uygulamaya yükleyip daha sonra bunları birleştirip kullanabiliyor muyuz?
Yani atıyorum 6 ay boyunca banka puanlarını burada biriktirip çek alabiliyor muyum?
-
Evet uygulamanın amacı zaten parça puanları tek yerde birleştirip kullanma yoksa tek kalem yapacaksan direk ilgili markada harca buraya gerek yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 2 Mayıs 2022; 23:29:13 >
Play storeda sanal kart olusturunca da puan gorundugunu yazan bir yorum da vardi. Ilginc.
petrol istasyonlarına gittim, 3 harfli marketlerin hepsinde denedim sonra çicek sepeti dediler orda denedim olmadı. tchibo.com dediler olmadı en son bu uygulamada harcadım puanları
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
qnb fix olmaz sanırım hiçbir yerde geçmiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
YIllardır fix puanları paramda kullanıyorum
uygulama çok kısıtlı. Sadece 3-5 sitede geçerli. uçak bileti ya da otobüs bileti almak için herhangi bir şey yok. hepsiburada, n11 vs. yok,
-
Kart puanlarıyla turna .com dan uçak, otobüs bileti alınıyor diye biliyorum. Orda kullanabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X