Şimdi Ara

Puango üst sıralarda iyimser! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yksyegirmismezun kullanıcısına yanıt
    Bizim senemizde 2013 SBS (son SBS) Ankara fen ile aynı taban puanda kapattı bizim okul (490). Ankara fende böyle netler yoksa iyi bari belki ilk 100e girerim

• Benim de TYT 120 AYT 80 full çektim ama 100 k gelir mi bilmiyorum

Senin işin gücün yok mu arkadaşım insanların moralini bozmaya çalışıyorsun

Senin eline ne geçecek böyle yapınca anlamıyorum

Rakip eleme desen zamanı geçti

• Ham puanda ilk 100 gelebilir diye düşünüyorum. Gittiğiniz lisedeki ortalama sizi daha kötü gelir beklentisine düşürmüş olabilir fakat bu netleri yapan fazla insan yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozdx

Ham puanda ilk 100 gelebilir diye düşünüyorum. Gittiğiniz lisedeki ortalama sizi daha kötü gelir beklentisine düşürmüş olabilir fakat bu netleri yapan fazla insan yok.
    Sonunda ön yargısız bir cevap geldi. Yani benim çevrem beni çok etkiliyor tabii ki. Şöyle diyim, okulda benden kötü olduğunu bildiğim bir arkadaşım bilr en azından TYT'de benden iyi yapınca şüphelendim. Tecrübeli biri de bir tahminde bulunursa iyi olur.
  • Up up up merak ettim ben de

• geçen senelerde ilk 100e kaç kişi sokuyordu okulunuz? ona göre oranlarsanız belki belli olur biraz.
    benim yorumun şöyle: 5k altı zaman olsa bazı soruları yapamıyordu ama daha üstleri en çok zaman eliyordu, aytde zaman faktörü ortadan kalkınca üst sıralarda baya iyi yapan oldu.
  • Aynen işte bu yüzde Puango bile üst sıralarda çok iyimser kalıyor bence. AYT çok üst sıralarda pek fazla belirleyici olamadı ve benim de TYT'em okuldakilere kıyasla çok iyi olmadığı için benim netime 300-400 gibi düşünüyorum.

Geçen sem bizim okuldan 2. çıktı onun dışında 3-4 tane ilk 100 çıkarmıştı.

• Kötümserlerden bir tahmin bekliyorum...

• Suarez123 hmmm

• he 300-400. En kötü ihtimal o ayt ile 100 200 arasına sıkışacaksın. Sen 300 400 oluyorsan 1000. neti 110 79-78 falan olmak zorunda. Ki aşırı bi rakam bu. Okulunda kaç kişi var senden iyi? Ayrıca kısıtlı çevrene dayanarak bu yorumu yapmak saçma, çevren fazla iyiyken. Çeşitli fen liselerinde baya fazla tanıdığı olan biri olarak söylüyorum ki o neti geçen 2 3 kişi var. Onlarda kesin değil.

2016daki birincininde konuşmasını hatırlatırım. Ne diyordu: "sınav açıklanmadan önce benden yüksek yapan kişileri duymuştum ama öyle bir şey yokmuş." Problem? Netlerin doğruysa ilk 100 hayırlı olsun. Ayt de 1 net aşağındayım ben de 100 200 arasına sıkışmayı bekliyorum.

Edit: ayrıca çoğu kişinin netlerini söylerken hatırlayamadığı soruları doğru kabul ettiğini de göz önünde bulundurun. Alt sınırdan söz ettikleri için sonuçlar açıklandıktan sonra puf kayboluyorlar ortalıktan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enhaş4 -- 7 Temmuz 2018; 16:39:18 >

• bakın adamlar ne netler yapmış siz hala 2015 diyin iq

• Her sınavda illa yapan olacak, bu normal. Genel durumu kimse bilemez tamamen.

• Okulda TYT'de benden iyi yapan 10 15 kişi var ama AYT ile birlikte MF'de benden iyi yapan 5-10 kişi vardır en fazla . İnşallah dediğiniz gibi olur, ilk 100 gelir ama işte sadece benim okulumda bile 5 kişi benden iyi yaptıysa ilk 100 olmaz gibi hissediyor insan ama bizim okuldakiler fazla iyi herhalde.

• Okuduğunuz okul türkiyenin en iyi okullarından biri. 5 kişi old. sevinmek gerek bence :d

• Suarez123 S kullanıcısına yanıt
    O zaman mezunsunuz bu kadar okulunuzdaki netleri bilmeniz beni şaşırttı. Teogla girmeniz gerekmiyor muydu oysaki? Okulumda vs diyorsunuz SBS diyorsunuz bari tutarsız olmayın.

• 1 sene Almanca hazırlık Ön yargılı olmayalım lütfen...

Kardeş 80 k gelirse otur şükret yani çok ayıp

Yas kac hocam sizin

• 99'luyum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.