Şimdi Ara

PUBG Mobile çıktı! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
4
Favori
52.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6s Plus da mic sorunu var ses gelmiyor gitmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Woozie kullanıcısına yanıt
    Ses problemi var arkadaşımla giriyoruz bir oyunda hiç sıkıntı olmuyor. Sonraki oyunda onunki gelmiyor ama beni duyuyor. Ondan sonraki oyunda ikimizin de sesi gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Maestro_ -- 23 Mart 2018; 1:3:34 >
  • Level 11-12 den sonra çok azaldı bende.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkes yüklemiş bizde yükleyelim
    Seviye 15 hele şükür o kadar 4.lükten 3.lükten sonra geldi birincilik.
    PUBG Mobile çıktı!PUBG Mobile çıktı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-37A42C87E -- 23 Mart 2018; 2:26:14 >

• Samsung Note 5 kullanıyorum, arada kasmalar yaratıyor, samsung optimizasyonu ne durumda bir bilginiz var mı ? @Woozie

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lonkia -- 23 Mart 2018; 4:53:54 >
  • Arkadaşlar bu oyun için üye olmak gerekiyor mu?

Bide oyunu kurarken izin falan istiyor mu?

• Arkadaşlar 25 levelim ve oynanacak takım arıyorum. Eksiği olan varsa mesaj atabilir. Squad girip tek başına takılanlar sıktı artık.

• Neredeyse her oyunda birinci oluyorum botmu çok yoksa herkes iyi oynayamıyomu anlamadım en az 10 kill alıyorum pc versiyonunu da oynuyorum mobil pc versiyonundan çok daha basit
  • quote:

Orijinalden alıntı: Section8

Arkadaşlar 25 levelim ve oynanacak takım arıyorum. Eksiği olan varsa mesaj atabilir. Squad girip tek başına takılanlar sıktı artık.

20 level ve Silver 5im girebiliriz beraber.

ScRyedd nick

• ScRyedd kullanıcısına yanıt
    Ekledim sizi. Şöyle yapalım mobil versiyonda takım arkadaşı arayanlar discord grubuna gelebilir.

https://discord.gg/UbXDMKq
  • Network hatasını çözebilen var mı ?
  • ipad air ios güncelledim ama oyun tam açılırken atıyor. Airde çalıştırabilen varmı?
  • iPhone 5S e yükleyebilen oldumu oynayabilen????

• Beyler yardım edin nezaman bir araca binsem araçtan çıkamıyorum bugda kaldı oyun exit butonu kayboldu oyunu kapatıp acmamda fayda etmiyor ?

• oguzhan297 kullanıcısına yanıt
    %95 bot oyun gerçek değil vurduklarin ancak son 10 veya son 5 te gerçek insanlarla karşılısa biliyorsun.

• Haşin_ErKeK kullanıcısına yanıt
    Bot olması çok saçma olmuş pubg amacı gerçek kişilerle oynamak botla oynasam counter oynarım call of duty oynarım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar.
    oyunda arkadaşımı ekledim fakat nasıl duo beraber oynayabiliriz acaba .
    bir türlü beceremedim
    nedir bunun yolu acaba
  • @Akustik34: Oyunu indirdikten sonra Facebook hesabınız ile direkt olarak giriş yapabilirsiniz.
    @Lonkia: Samsung'un popüler telefonları için de optimizasyon çalışmaları aynı şekilde devam ediyor. Şuanda henüz oyun yeni yayınlandığı için bu tarz sorunların oluşması hoş olmasa da normal.
    @_Maestro_ | @ScRyedd: Bu problem ileriki güncellemelerde çözülecek ancak şuan için Settings>Audio kısmından Microphone ve Speaker bölümlerindeki tıkları kaldırıp tekrardan işaretlerseniz düzeliyor.
    @AirSupport: Önümüzdeki güncelleme ile birlikte; iPhone5S, iPad air, iPad mini2, iPad mini3 cihazları için destek eklenecek.
    @oguzhan297: Daha önceki mesajımda da belirtmiştim, oyun henüz yeni yayınlandığı için belli başlı istatistikleri toplamak amacıyla oyunun ilk zamanlarında botlar bulunuyor maalesef Ama bunlar ilerleyen zamanlarda azaltılarak kaldırılacaktır.
    Not: Ek olarak seviyeniz ilerledikçe oyundaki botların azaldığını göreceksiniz.

• Oyunla alakalı sohbetleri lütfen aşağıdaki konuda yapalım.

PUBG Mobile [ANAKONU]
    https://forum.donanimhaber.com/pubg-mobile-ana-konu--131917441
  • Mobil veride ne kadar harcıyor bir elde?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.