Şimdi Ara

PUBG Mobile, Golden Joystick Ödülleri'nde 2018’in en iyi mobil oyunu seçildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2017 yılında Bluehole Studio yayınlanan PlayerUnknown's Battlegrounds, yayınladığı ilk günden beri pek çok farklı platformda, pek çok farklı rekora imza attı ve kısa sürede tüm zamanların en çok oynanan video oyunları arasına girmeyi başardı. Oyunun heyecanla beklenen mobil sürümü de bu yılın başlarında Tencent Games tarafından piyasaya sürülmüştü. Oyunun mobil sürümü de çok kısa süre içerisinde 100 milyon indirme ve 20 milyonluk aktif kullanıcı sayısını geride bıraktı.

Oyunun mobil sürümü, bugün oldukça önemli bir kilometre taşını daha geride bıraktı. Oyunun yapımcı ve geliştiricisi Tencent Games, PUBG Mobile’ın 2018 Golden Joystick Ödülleri’nde yılın “en iyi mobil oyunu” ödülünü aldığını duyurdu.

Tencent Games Genel Müdürü Vincent Wang, basın mensuplarına verdiği demeçte, “Ekibimiz, PUBG Mobile'ın 2018 Golden Joystick Ödülleri’ne aday gösterildiğini duyduklarında çok heyecanlandılar ve onur duydular.” açıklamalarında bulundu.

PUBG Mobile, Google Play Halk Oylaması Ödülleri’nde de “2018’in en iyi oyunu” kategorisinde  aday gösterildi. Sevdiğiniz oyunlara destek olmak için 26 Kasım’a kadar buradan oy verebilirsiniz. Oylamanın sonuçları 3 Aralık’ta açıklanacak.

Ayrıca PUBG Mobile’ı Android kullanıcıları buradan, iOS kullanıcıları ise buradan indirebilirler.

• Sürekli PUBG MOBILE oynayan birisiyim. Bu çıkmadan önce Çin versiyonunu oynuyordum.

Ama bu yıl çıkmış en iyi oyun "Florence" oyunudur. Kesinlikle oynamanızı öneririm. Çok kısa ama çok güzel

Play Store indirme linki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konuyu Hortlatan Adam -- 17 Kasım 2018; 20:14:7 >

• Bİrkaç kere oynayıp denedim ama cep telefonunda bu tarz oyunlar beni sarmıyor. :(

• quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Bİrkaç kere oynayıp denedim ama cep telefonunda bu tarz oyunlar beni sarmıyor. :(
    Koskoca Gta:San Andreas bile sarmadı beni mobilde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Bazı oyunlar klavye ve mouse içindir.

• 170 yönünde
  • Pokemon GO olmalıydı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pubg'nin kulisi var bu ortamlarda :) en iyi mobil olacak bir oyun değil bence...
  • Y-ZiyA kullanıcısına yanıt
    Bluestacks - The Best Android Emulator on PC as Rated by You
    Bluestacks’e PUBG Mobil Nasıl Yüklenir Ve Oynanır?
    https://www.bluestacks.com/tr/blog/game-guides/pubg-mobile-international-version/pubg-install-play-bluestacks-tr.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.