Şimdi Ara

PUBG Mobile şampiyonluğunu 1 puanla kaçırdık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PUBG Mobile şampiyonluğunu 1 puanla kaçırdık
    PUBG Mobile tarafından her yıl düzenlenen ve bu yıl Londra’da gerçekleşen büyük finallere ülkemizi temsilen Regnum Carya Bra eSpor ekibi katılmıştı. Soluk soluğa geçen finallerde büyük bir fırsat kaçırıldı. 

PUBG Mobile finalleri

Londra’da 3 gün süren ve 18 maç üzerinden yapılan finallerde Regnum Carya Bra mükemmel skorlar toplayarak uzun süre liderliği elinde tuttu. Ne var ki son iki haritada rakiplerine karşı mücadele gücü düşen RCB, sadece 1 puanla şampiyonluğu kaçırdı. 

Ayrıca Bkz.PUBG Mobile 2024 büyük finallerine RC Bra katılma hakkı elde etti, Sylas rekor kırdı

DPLUS KIA oyuncusu Nolbu, 34 skor ve 8,053 hasar ile finallerin MVP ödülünü aldı. Listede temsilcimiz RCB Esports'un oyuncusu Loxy'de etkileyici performansı ile 2. sırada kendisine yer buldu. Regnum Carya Bra eSpor ekibi ikinci olarak 200 bin dolarlık ödülün de sahibi oldu. 

PUBG Mobile şampiyonluğunu 1 puanla kaçırdık

• İkinciye 200.000 dolar ise, birinci herhalde 500.000 dolardır.

Kafamın hiçbir zaman almayacağı manyak işler.

Bizim bir akraba var, çocuğu böyle 9'lu yaşlarda. Büyüyünce ne olacaksın diye sormuştum, e-sporcu olacağım demişti, dehşete kapılmıştım.

Küçükken sega oynadım diye dayak yedim, kafamda kırmadıkları kaldı. Benim günahım neydi?

• İkinciye 200.000 dolar ise, birinci herhalde 500.000 dolardır.

Kafamın hiçbir zaman almayacağı manyak işler.

Bizim bir akraba var, çocuğu böyle 9'lu yaşlarda. Büyüyünce ne olacaksın diye sormuştum, e-sporcu olacağım demişti, dehşete kapılmıştım.

Küçükken sega oynadım diye dayak yedim, kafamda kırmadıkları kaldı. Benim günahım neydi?

• Ulan cs 1.1 oynardım Ee fenada sayılmazdım geçen yeni nesil sözde iyi değilim diyen bir ergenle cs2 oynayayım dedim el bile alamadım dedim geçmişede gitsem benden é sporcu olmazmış bu iş ayrı yetenekmiş biz İnternet kafe çocukları anca okuldan kaçıp zor zor bir baltaya sap nolduğumuza sevinelim 😅

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Halo oynayan takım var mı yok hala bazı konularda eksik ülke varsa takım ulaşsın bana

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.