Bildirim
PUBG Mobile şampiyonluğunu 1 puanla kaçırdık
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İkinciye 200.000 dolar ise, birinci herhalde 500.000 dolardır.
Kafamın hiçbir zaman almayacağı manyak işler.
Bizim bir akraba var, çocuğu böyle 9'lu yaşlarda. Büyüyünce ne olacaksın diye sormuştum, e-sporcu olacağım demişti, dehşete kapılmıştım.
Küçükken sega oynadım diye dayak yedim, kafamda kırmadıkları kaldı. Benim günahım neydi?
-
Ulan cs 1.1 oynardım Ee fenada sayılmazdım geçen yeni nesil sözde iyi değilim diyen bir ergenle cs2 oynayayım dedim el bile alamadım dedim geçmişede gitsem benden é sporcu olmazmış bu iş ayrı yetenekmiş biz İnternet kafe çocukları anca okuldan kaçıp zor zor bir baltaya sap nolduğumuza sevinelim 😅
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Halo oynayan takım var mı yok hala bazı konularda eksik ülke varsa takım ulaşsın bana
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
İkinciye 200.000 dolar ise, birinci herhalde 500.000 dolardır. Kafamın hiçbir zaman almayacağı manyak işler. Bizim bir akraba var, çocuğu böyle 9'lu yaşlarda. Büyüyünce ne olacaksın diye sormuştum, e-sporcu olacağım demişti, dehşete kapılmıştım. Küçükken sega oynadım diye dayak yedim, kafamda kırmadıkları kaldı. Benim günahım neydi? |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X