Öncelikle Merhaba; Başlıktan da anlaşılacağı üzere uzun zamandır sinir krizleri geçirip masaları yumrukladım, birileri sesimi duysun istedim artık. Dönüp dolaşıp burayı bulabildim, bir kişi bile benim açtığım konuyu görüp benimle fikir paylaşırsa içimdeki o büyük yükü atmış olacağım. Yaklaşık 5000 saat CS kariyerimden sonra aşırı hileden bunalıp bundan 5 ay önce PUBG'ye başladım. Başlar başlamaz fark ettim ki büyük, küçük, yaşlı, genç, kadın, çocuk ayırmaksızın PUBG herkesi bir adaya dolduruyor. İyi oyuncu kötü oyuncu ayrımı yapılmaksızın süper güçlü oyunculara karşı oynarken buluyorsunuz kendinizi. Gel zaman git zaman anladım ki beni ilginç şekillerde öldürenler sadece iyi oyuncular değil hileciler. Oyuna mobil PUBG'den aşina olduğum için alışma süreci yaşamadım. (tak çalıştır mouse misali) Sürekli oyuncuları raporlamaya başladım, ancak bir tanesi bile banlanmadı. ( Özür dilerim, üzerinde item olmayan, Pubg için para harcamayan bir kaç çöp hesap hariç). Olaylar içinden çıkılamaz bir hale gelince bir tane 4060 ekran kartı alıp oynadığım oyunları canlı kaydetmeye başladım. Şu yukarıda gördüğünüz eleman D9qingkuang, kendisini hile yaparken yakaladım, videosunu çektim ve youtube'a yükledim. Daha sonra o videoyu PUBG'ye gönderdim. Pubg bu oyuncuyu banlamadı. Birşeylerden rahatsız olmuş olacak ki benim 9 kişinin izlediği videoya youtube üzerinden COPYRIGHT gönderip kaldırtmış. Bu mevzuyu biraz daha uzatmak istedim tabi, PUBG genel merkezine mail attım video ile ilgili ancak herhangi bir geri dönüş alamadım. Şuan o SS üzerinde görmüş olduğunuz Çin Menşeili arkadaş maç başına 6 öldürme ( Mithrain 5, 10000days 5.2 filan) ile yoluna devam ediyor ve aylar oldu. Yakın zamanda 2 tane daha hileci yakaladım tabi videolarını henüz pubg kaldırmadı yakında telif gönderir :) https://www.youtube.com/watch?v=qn0KpTX6_0I https://www.youtube.com/watch?v=qGLYcPC_54g&t=28s Yukarıdaki arkadaşların hammaddesi nedir bilmiyorum ancak kendilerinin ağır hile yaptığından adım gibi eminim. Sorun hilecilerin olması değil tabi :) Hilecilerin korunması. Takdir edersiniz ki bu zımbırtıları da raporladım ancak onlar da banlanmadı. Bunun üzerine oyun içinde şöyle saçını başını Pubg safe zone'unda ağartmış, kallavi ağır abi oyuncuları bir bulayım dedim. Bir kaç tanesi ile görüştüm, iddiaları odur ki; yayıncılar bile Pubg tarafında macro, script vs. desteği alıyor. Güya güzel oynayıp insanları oyuna çekecekler. Şimdi diyeceksiniz ki lan 30 yaşında adamsın amma bıdı bıdı yaptın. Haklısınız. Benim derdim bu oyuna para harcayan kardeş ve abi / ablaları kurtarmak. Pubg kendi oyununa ihanet ediyor. Amerikan menşeli oyunlarda da hile vardı da, biz uzak doğulu karakterli olur dedik, Amerikanı arar olduk. Velhasıl dostlar, eğer hala okuyorsanız, sinirden çıldırıyorum şuan, bu oyundan uzak durun. Hele hele asla para harcamayın. Bu oyuna harcayacağınız parayı yazın Adana'nın 45 derece sıcağında ısınmak için yaksanız daha mantıklı bir iş yapmış olursunuz. Sağlıcakla kalın...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kriempxa -- 15 Temmuz 2024; 2:50:54 > |
Pubg Steam Hilecileri Destekliyor
-
-
Eskiden büyük hevesle oynardım ama 3500 saatin sonunda bende bıraktım
Arada bir çok nadir 1 2 el keyfine girip çıkıyordum
Önceden madalyaları elmas yapmaya uğraşırdım normal modda 450 rankedda 120ye yakın win aldım
Ama şunu anladım ki bu oyunda biseyler var
Tamam eşleştirme sistemi bozuk 20 lv adam 500 lv bordo bereli ile eslesiyorda herkes mi profesyonel
Crakerimtv var kendisi de hile kullanıyor hilecileride bir güzel ifşa ediyor
Banlanmayan hile 80 bin TL imiş -
Video kanıtlı gönderdiğiniz hilenin perma yememesi için birkaç sebep var ilki
Bu oyuncu DMA sistemi hile kullanıyordur tam yetkili birisi olmadan hile ekibi perma atamaz
başka bir sebep tr hilelere bakan ekip saldım çayıra mevlam kayıra :) ilgilendiklerini düşünmüyorum aleni duvar izleyen ve kitlenen adamı 3 kere videolu ticket atmama rağmen banlamadılar .
Oyunun mantığında hile ile oynayan oyuncunun kaydı dahil olsa oyun dosyaları yani log kayıtları doğru ise oyun bu oyuncuyu yasaklamıyor sadece 24 saat inceleme banı atıyor . DMA sistemi hilede bu yöntemle çalışıyor çünkü hile başka bilgisayarda çalışıyor ve böylece reportlanan adamın pc si tertemiz oluyor .
Crakerimtv ye gelince bu adam bu sistemi kullananları ifşalayacağını söylüyordu ama rank girip hesap satıyor milleti kandırıyor :) smurf hesaplarla turnuvaya giriyor .Yazık kafasına PUBG EU yetkilisine ulaştım ve bu adamın 10 dan fazla hesabını banlattım twtich,kick nerede yayın yapıyorsa onlardan da yasaklandı .100k parası gitti :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X