Şimdi Ara

Public Game Olayını Anlatırmısınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunu 6-7 gün önce aldım ve oynamaya başladım. Demon Hunter ile 29 level oldum. Şöyle bir sıkıntım var public game girmeye çalışınca gene single atıyor tek başıma oynuyorum. Tam ayarlarını anlatırsanız memnun olurum. Oyunun download'ı tam bitmedi acaba ondan mı giremiyorum ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bollizard

Oyunu 6-7 gün önce aldım ve oynamaya başladım. Demon Hunter ile 29 level oldum. Şöyle bir sıkıntım var public game girmeye çalışınca gene single atıyor tek başıma oynuyorum. Tam ayarlarını anlatırsanız memnun olurum. Oyunun download'ı tam bitmedi acaba ondan mı giremiyorum ?

oyun singleye atmaz kendini sadece senin levelinde ve oynadığın görevde kimse yoktur o yüzden tek başlarsın alt yada ust dort leveldi zannedersem oyun mantığı bir karakteri ust seviyeye cıkarırsan sorun kalmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PubLic Game, level kasarken pek fazla kimse olmuyor. 70 level olunca Adventure MOd gireceksin. orada sürekli partyler rahatça bulabileceksin.
    ama dediğim gibi 70 den önce pek fazla kimse yok.. 60 level den sonra bazen oluyor.o zamana kadar single gidiliyor genelde.
  • BoRriZ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler forumdan 1-2 arkadaş sağolsun 36-37 level oldum. Birde DLC paketi olmadan Adventure Mod'a giriliyor mu?
  • ek paketi almanız lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bollizard

Teşekkürler forumdan 1-2 arkadaş sağolsun 36-37 level oldum. Birde DLC paketi olmadan Adventure Mod'a giriliyor mu?

hayır girilemez.. zaten siz "Reaper of Soul" paketini almazsanız 60 lvl de kalırsınız. ilerleyemezsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.