Şimdi Ara

Puffin Browser Bir Bakar mısınız. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

Bilmiyorum benimkinde de sorun olabilir. Silip tekrar kurayım.

Hocam kurup deneyip bana cevap verir misin ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkbrktgl

quote:

Son sürüme güncelledim. Flash siteleri yine çok hızlı değil ama şimdi biraz daha iyi açıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam vereceğiniz paraya değer güzel bir uygulama,yalnız şöyle birşey var deneme süresi birtince bana hiç bir şekilde kullandırtmadı,sürekli satın alın yazısı çıktı o an silmiştim ama sonradan aldım.
    Bilginiz olsun free versiyon bir yere kadar kullanılıyor.
    Okulun sınav sonuçları için ÖBS sistemini çalıştırmıyor safari flas yok diye o yüzden puffin kullanıyorum.Flas ihtiyacınız yoksa safari fazlası ile iyi pratik ve hızlı bana göre..
  • Puffinde kodları nereye yazıyoruz ??

• quote:

quote:

quote:

Son sürüme güncelledim. Flash siteleri yine çok hızlı değil ama şimdi biraz daha iyi açıyor.

Safariyle karşılaştırdığınız da hangisi daha hızlı açıyor siteyi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simitci01

Hocam vereceğiniz paraya değer güzel bir uygulama,yalnız şöyle birşey var deneme süresi birtince bana hiç bir şekilde kullandırtmadı,sürekli satın alın yazısı çıktı o an silmiştim ama sonradan aldım.
    Bilginiz olsun free versiyon bir yere kadar kullanılıyor.
    Okulun sınav sonuçları için ÖBS sistemini çalıştırmıyor safari flas yok diye o yüzden puffin kullanıyorum.Flas ihtiyacınız yoksa safari fazlası ile iyi pratik ve hızlı bana göre..

hım anladım hocam teşekkürler. Bende almayı düşünüyorum açıkcası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: korkusuz314

Puffinde kodları nereye yazıyoruz ??

bende baktım ama bulamadım. Sanırım kod girilmiyor
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Safariyle karşılaştırdığınız da hangisi daha hızlı açıyor siteyi ?

Safari daha hızlı bende.

• brkbrktgl B kullanıcısına yanıt
    Hayır hiçbir tarayıcı safariden hızlı olamaz çünkü apple safari harici hiçbir tarayıcıya nitro java script desteği vermiyor yani en hızlısı apple'ınki olmalı mantığıyla 3.part yazılımların bunu kullanmasına izin vermiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokceonur -- 23 Ocak 2014; 13:27:35 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokceonur

Hayır hiçbir tarayıcı safariden hızlı olamaz çünkü apple safari harici hiçbir tarayıcıya nitro java script desteği vermiyor yani en hızlısı apple'ınki olmalı mantığıyla 3.part yazılımların bunu kullanmasına izin vermiyor

Hocam bazı sitelere puffin daha hızlı giriyor ve daha az kasıyor sitede dolaşırken. Cihaz ip4

• Safari'den başkası yalan. Bütün tarayıcıları denedim, ama safari kadar performans alamadım. Puffin ise ağır kalıyor. Zaten kendi serverına bağlanana kadar yarım saniye geçiyor. Bazen bağlanamıyor kendi serverına bekletiyor.

Safari şuan için Apple da en iyi tarayıcı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atif Zafrak

Safari'den başkası yalan. Bütün tarayıcıları denedim, ama safari kadar performans alamadım. Puffin ise ağır kalıyor. Zaten kendi serverına bağlanana kadar yarım saniye geçiyor. Bazen bağlanamıyor kendi serverına bekletiyor.

Safari şuan için Apple da en iyi tarayıcı..

Avantajı flash desteği olması ;)

• brkbrktgl B kullanıcısına yanıt
    Bence bu bir avantaj değil. Artık zaten bir çok site HTML 5 e geçiş yapıyor. Böylelikle flash kullanım oranı da git gide azalıyor. Steve Jobs bir şey biliyordu ki Flashı Apple a entegre etmedi ve iyi ki de etmemiş, telefona ağırlık yapardı.

Puffin kullanmıyor muyum ? Kullanıyorum tabiki de, çünkü bazı sitelere girmem gerekiyor. Ama bu kullanım genelde 10 defa da 1 kere oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atif Zafrak -- 23 Ocak 2014; 14:00:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atif Zafrak

Bence bu bir avantaj değil. Artık zaten bir çok site HTML 5 e geçiş yapıyor. Böylelikle flash kullanım oranı da git gide artıyor. Steve Jobs bir şey biliyordu ki Flashı Apple a entegre etmedi ve iyi ki de etmemiş, telefona ağırlık yapardı.

Puffin kullanmıyor muyum ? Kullanıyorum tabiki de, çünkü bazı sitelere girmem gerekiyor. Ama bu kullanım genelde 10 defa da 1 kere oluyor.

Anladım hocam teşekkürler.
  • bedava diye biliyordum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.