Şimdi Ara

PUMA MI? NIKE Mİ ? Şu 2 Ayakkabıya Bi Bakın.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
25.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk resim daha zarif gözüküyor ikinci resim kaba
  • puma kullandım yıllardır halı saha ayakkabısı olark hiç sorun yaşamamdım ama nike tavsiye eederim ama sen ne kullanıyosn dersen adidas derim
  • bende resimdeki nike dan war walla gayet ii eger ayagın taraksız ve buyukse(46.5 numara war bende) benimki gibi ideal genel olarak ta rahat bi ayakkabı...
  • Kimse merak edip sormamış...Fiyatları ne bunların...Kendime almayı düşünüyorum.
  • valla 70 ile 140 arasında değişiyo... özellikle nikelar marka satıyo .. pumayı daha ucuza alırsınızz.. ve kaliteli bence halı sahaları ..
  • Nike'yı Arkadaşım 50 TL'ye Aldı Ama Oluyor Bi 3 Ay Falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devastation -- 15 Şubat 2007; 0:16:11 >
  • 50 ytl ? nerden aldı ..nasıl modem.. sahte olmasın o
  • Doğuda plastik pet şişelerden ayakkabı yapan küçük çocuklar geldi Aklıma bi an için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeraltından Notlar -- 15 Şubat 2007; 0:22:48 >
  • puma'nınkileri denemedim ama nike'ın halı saha ayakkabıları beş para etmez kesinlikle alma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: slyn

Doğuda plastik pet şişelerden ayakkabı yapan küçük çocuklar geldi Aklıma bi an için

kardes sen halklısın
  • bence kesinlikle puma daha iyi.Ya artık nike kalitesini bozdu.Resmen sokak aykkabısı üretiyo...Ayrıca resimdende görülebileceği gibi yanları yapıştırma.Yani her an açılabilir.Bence puma daha iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: baykartal

Sevgili arkadaşlar şu konuda sizden bir öneri almak istedim
    İlgilenen herkese teşekkürler.

NİKE ın bu modeli mi daha iyi
     PUMA MI? NIKE Mİ ? Şu 2 Ayakkabıya Bi Bakın..

PUMA nın bu modeli mi ?

Hocam bence NIKE tip olarak PUMA dan biraz daha iyi bence NIKE!!! ama tabi tercih senin...

• bende bu pumadan var cok rahat ve hafif
  • Puma
  • Dostlar ben yokken baya tartışılmış konu ben normalde kararımı PUMA dan yana kullandım
    Şişli YKM de Nike nin Yeni sezon Ürünüymüş
    Pumanın ise eski sezon ürünü ve ikiside 70 YTL.

Dün akşam almaya gitiğimde Pumanın Satıldığını söylediler ve tek kalmıştı hemde tam ayağıma göre 44 numara.
    Benim için hayal kırıklığı oldu gerçekten.

Nikeyi almak zorunda kaldım gibi birşey oldu.

Neyse ki akşamki maça yeni papuçlarımla çıktım 3 tanede gol attım defansta oynamama rağmen.
    11-10 yenildik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baykartal -- 15 Şubat 2007; 12:29:24 >

• Nike iyidir iyi. Bende ondan kullanıyorum ;)
  • İlk izlenim olarak Nikenin ayakkabısı çok rahat değil.

Alacağım zaman karşılaştığımda pumanın ön kısmının daha yumuşak olduğundan dolayı topu daha iyi hissedebileceğimi düşünüyordum, Nikede bu kısım biraz sert olarak yapılmış yani kauçuk gibi neredeyse.

Birde ayakkabının ön kısmındaki amblemin olduğu kısım yukarı kalkıyo ve çirkin duruyo, Pumada bu daha yumuşak malzemeden yapılmış yapışık gibi duruyor.

Belki de benim aklım onda kaldığı için böyle düşünüyorum.
  • Nike derim.
  • Ben puma kullanıyorum ve cok memnunum hem kaliteli hem rahat ve cok sağlam.
    Arkadaşlara katılıyorum nike kendini bozdu doğru düzgün model cıkarmıyor hep aynı şeyler..Kesinlikle Puma..
  • BUNDAN ŞAŞMA DERİM!!!
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.