Şimdi Ara

Puma Roma mı Adidas Samba mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Robb_Stark

puma suede en iyisi

ikisinden biri sadece :)
  • kesinlikle samba
  • Adidas samba kullandım çok rahat bir ürün tavsiye ederim.

Heryerde giyebilirsin halısaha dahil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puma model olarak daha güzel geldi gözüme ama dayanıklılık konusunda emin değilim, yalnız adidasın da ürünleri kaliteli değil son 1 - 1,5 yıldır, aldığım her ürünü 2-3 ay sonra sorun çıkartıyor. Bu sefer ben uğraşıp duruyorum ayakkabıyı geri değişime gönder sonra sana dönmelerini bekle uzun iş Ayrıca önemli olan dayanıklılık ve rahatlık olmalı sonuçta bütün gün ayağında olucak, önceliğini görüntüsündense rahatlığını düşünmelesin, şekil ikinci planda gelmeli. Ayrıca konuyu anket tarzında yapsaydın değerlendirmen senin açından daha kolay olurdu. Şimdiden güle güle giy.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaraki Kenpache

Puma model olarak daha güzel geldi gözüme ama dayanıklılık konusunda emin değilim, yalnız adidasın da ürünleri kaliteli değil son 1 - 1,5 yıldır, aldığım her ürünü 2-3 ay sonra sorun çıkartıyor. Bu sefer ben uğraşıp duruyorum ayakkabıyı geri değişime gönder sonra sana dönmelerini bekle uzun iş Ayrıca önemli olan dayanıklılık ve rahatlık olmalı sonuçta bütün gün ayağında olucak, önceliğini görüntüsündense rahatlığını düşünmelesin, şekil ikinci planda gelmeli. Ayrıca konuyu anket tarzında yapsaydın değerlendirmen senin açından daha kolay olurdu. Şimdiden güle güle giy.

Eyvallah dediklerine aynen katılıyorum.Ayakkabı rahat ve sağlam olmalı şekil 2.planda.Karar vermedim ancak samba daha yakın gelmeye başladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sui-Generis52

Adidas samba kullandım çok rahat bir ürün tavsiye ederim.

Heryerde giyebilirsin halısaha dahil

Halısaha kalsın hacı.Birşey sorcam 45.5 biraz sıktı beni açma yapar mı bu ayakkabı en büyük 45.5 var sitedeolmadı kalıba koydururuz ama şeklini bozmasından korkuyorum işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhittin Topalak

kesinlikle samba

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.