Şimdi Ara

PunkBuster illeti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'spca1' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Multiple Direct3D loaded-A

Diyor başka bişey demiyor ne zaman oyuna girsem atıyor 1 dk ya nasıl bi oyunmus b boyle 130 lira verdim premiumeditionumda var ama oyun hatalı orjinal alıyoruz hemde bu ne böyle ya nasıl düzelticez bilen varmı ?

• 64 bitlerde çok sorun çıkartıyor pb, uyumluluk modundan win xp seçiyordum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

64 bitlerde çok sorun çıkartıyor pb, uyumluluk modundan win xp seçiyordum ben

aynen karşim ben win7 64 bit kullanıyorum o söylediğini açıklarmısın biraz nerden seçicem o uyumluluk modunu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spca6

quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

64 bitlerde çok sorun çıkartıyor pb, uyumluluk modundan win xp seçiyordum ben

aynen karşim ben win7 64 bit kullanıyorum o söylediğini açıklarmısın biraz nerden seçicem o uyumluluk modunu ?

oyun açıkken ctrl alt del yap görev yöneticisine gir
    işlemler kısmında pnkbstra pnkbstrb var sağ tıkla özellikler de
    uyumluluk modundan windows xp service pack 3 seçip uygula diyorsun
    inşallah olur böyle
  • direct 3d bildiğim kadarıyla hile ile ilgili birşeydi pb hile var zannediyor olabilir
  • Hocam o pb ağlada alakalı sanırım iş yerinde internetten girdiğimde aynı hatayı alıyorum ancak evde bi sorun yok (aynı bilgisayar) ..birçok çözüm yolu sunulmuş hepsini denememe rağmen sonuç aynı farklı bir ağda deneyin belki bir çözüm bulabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar bir iş yapıyor onuda beceremiyorlar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.