Hala senin gibiler oldugu için varya nasıl sinirleniyorum ah bi bilsen!! bu kadar salak olma tmm mı?...Sen kimin o +1 iron bow ve kekuri yi verecgini sanıyorsun.Gidip int de iki tane masa ayırıcaksın işini halletceksinn sana yuh diyorum yuhhhhhhhh
Sinirlenmene gerek yok arkadaşa ben yardımcı oldum verdiği malları aynen iyade ettim.
bende ıade ederdım dostum nıe bukadar abarttınkı kımse ıade etmez dıye bu oyunda durust olan ınsanlarda var benım gıbı
Hayırrrr arkadaşın yok mu x-filese güven bence admin o.İnternet cafeye fln yükleniyosa bu betaserver git cafede 2 pc açtır aktar birinden birine
saolun biz naytiyle yaptık nayti abi o elindeki çitin bow +6 mı? iron bow +8 mi? bence iron bow +8
quote:
Orjinalden alıntı: __sedat__
saolun biz naytiyle yaptık nayti abi o elindeki çitin bow +6 mı? iron bow +8 mi? bence iron bow +8
ya bu adamın aynı serverda iki adet çarımı warmıs ozaman gitsin bi net cafe ye gecsın en kuytu koseye acsın ıkı pc aktarsın ılla heycan yapması mı lazım bu karadr basıt bı olay tabi benim anladıgım gibyse..
zaten beim gibi yazmıs herkes okumadan yazınca bole rezill olunuoo yaww
oyunda arcmage_enes diye pm at yardımcı olurum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme