Şimdi Ara

Punkbuster virüs sorunu yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkaç gündür battlefield bc2 oynuyordum bugün avg altta belirtiğim dosyayı 4. derecen virüs olarak algıladı :S
    dolayısıyla kaç gündür oynadığım şey punkbusterda virüs çıkınca serverlara girince dosya hatası verip atıyor yardımcı olacak varmı izin versem bişey olurmu?

Ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim

""C:\WINDOWS\SYSNATIVE\PNKBSTRB.EXE"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MomentuS_ -- 24 Ağustos 2011; 0:57:32 >

• BİRİ ACİL YARDIM EDEBİLİRMİ DAYANAMIYACAM GERİ YÜKLÜYCEM!Bi şey olmaz heralde :D
  • arkadaşlar benim bi sorum olucak yardımcı olursanız sevinirim internette oynarken birden virüsle ilgili bişey geldi bişeylere bastım sonra operayı mozillayı falan kapattı vista home security 2012 alert diye br program sadece internet explorer (eklenti yok) dan girebiliyorum bide ikide bir o programla ilgili dosyalar geliyo ekrana ingilizce hiçbişey yapamıyorum bu programı nasıl kapatıcaz?yardımcı olan olmayan herkese şimdiden teşekkürler.
  • Punkbuster birçok online oyunun parçası( hileye karşı kullanılıyor), kaldırıp yeniden yükleyin, dosyadaki en ufak sorunda hata vermesi gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.