0ff ya ne bu kınayytan cektigim.test serverinde daha yeni 56 olmustm ki baska bi sorunla karsılastım.oyuna girdkten 15-20 sn sonra sole bi ileti gelio ve oyundan atılom:YOU HAVE BEEN KİCKED VIAPUNKBUSTER (FOR 0 MINUTES).. NO PACKET FLOW
arkadaşım sorularını tek topicte toplarsan daha iyi olur soruna gelince sadece sende değil oynayanların genelinde böyle bi sorun var oyun sizi kickliyor bir nevi chat kanalından atılmak gibi banlamıyor sadece kickliyor
eee ne yapcz peki
bi kaç topic alta bak. orda pb server a tıkla orda tartışılıyor
hahi yaa.saol kusra bakmayın byler ben pek anlamam topic işlernden yardımız için tesekkurler
kimse anasının karnından öğrenerek çıkmıyor olur böyle şeyler canını sıkma keşke herkes senin kadar anlayışlı olsa adama bişey diyosun sanane diye yanıt alıyosun insan seviyesizleşince böyle oluyor işte neyse sana kolay gelsin arkadaşım...
eywallah inşsalh bende size başka bi zamn yardım edbilrm
quote:
Orjinalden alıntı: numand
kimse anasının karnından öğrenerek çıkmıyor olur böyle şeyler canını sıkma keşke herkes senin kadar anlayışlı olsa adama bişey diyosun sanane diye yanıt alıyosun insan seviyesizleşince böyle oluyor işte neyse sana kolay gelsin arkadaşım...
+1907
quote:
Orjinalden alıntı: _Alfa_
quote:
Orjinalden alıntı: numand
+1907
yazımın altıdnda +1907 görmek rahatsız eder beni
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme