Şimdi Ara

punto evo mu yoksa fiesta mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben arabanin en fazla ic tasarimina bakarim.Punto evo kullanicisiyim.Bence evo hem ic hem dis dizayn cok ilerde. Punto evo.
  • Multijetin uzun ömrüyle PSA nın dizel motoru benim gözümde kıyaslanamaz bile. Multijet şehir içinde daha fazla yakar ama uzun ömür olarak HDI - TDCI yi ikiye katlar..

Punto nun ikinci eli zayıf diyen vatandaşa anca gülerim. aracımı aldığım gün talip çıktı , sanayide kaportadaki eksiklerini yaptırıken 2 kişi daha istedi satmadım. ilk defa bir aracım bu kadar çok prim yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: pessimistxstyle8

o kadar araba geçti aklımdan, dün linea alıyordum boyalı diye vazgeçtim. bugun 2009 pohrengi yeni kasa symbol expression 85 bglikten aldım. yüce Rabbim insana neler yaptırıyor. hep derdim 'bu symboller araba mı' diye, şimdi ben aldım ( gerçi halen sevmiyorum)

Linea ya bakıp symbol almak birkaç parça boya için mundar etmeyin şu araçları yahu . yahu symbolün kalitesine tipine donanımınadamı bakmadınız .. neyse alınmış bize hayırlı olsun demek düşer. kazasız belasız inş.

• quote:

Orijinalden alıntı: husam74

quote:

Orijinalden alıntı: pessimistxstyle8

o kadar araba geçti aklımdan, dün linea alıyordum boyalı diye vazgeçtim. bugun 2009 pohrengi yeni kasa symbol expression 85 bglikten aldım. yüce Rabbim insana neler yaptırıyor. hep derdim 'bu symboller araba mı' diye, şimdi ben aldım ( gerçi halen sevmiyorum)

Linea ya bakıp symbol almak birkaç parça boya için mundar etmeyin şu araçları yahu . yahu symbolün kalitesine tipine donanımınadamı bakmadınız .. neyse alınmış bize hayırlı olsun demek düşer. kazasız belasız inş.

adaşım araba çizildi - vuruldu yaptırılacak taabiki bende ülkemizde bulunan boyalı kavramına karşıyım. piyasa öyle. istanbuldayım şuan okulum bitince de hataya gidecem boyalı arqabayı öyle kolay satamazsın (düşük fiyata satarsın.)

• Punto Evo güzel bir seçim olur
  • Bu konuda hiç tereddüt etmeden söylerimki PUNTO-EVO
    çünkü ikisine 3 er aykullandım tartışmasız punto-evo tasarım,yakıt,kullanım rahatlığı olarak..
  • 2009 da GP dinamik dizel alma maceram olmuştu sıfır ama başaramamıştım ..
    bugünlerde puntonun multiairini gözümem kestirdim 2011 evo dinamik S&S hatta konu bile açtim
    bugun dişarda yolda her gercen punto gözüme çarpti ist bu kadar punto oldugunu bilmiyordum başarili araçki bu kadar yaygin .
  • Yahu Puntoya sahip olmayı geçtim binmemiş adamlar bile Fiat logosuna yorum yapıyor.Bu forumda 250bin kezdir söylüyorum.Bravo ve Punto Fiatın genel kalitesinin çok üstünde araçlar.Ya sahibi olun yada en azından belli bir süre kullanın öyle yorum yapın.

Fiestanın dizel motoru neyki Multijetten daha iyi diyorsunuz.
    Ayrıca arkadaş 32 bin liraya Full dediğine göre benzinli motor alacak.Multiair'da Fire motorda dizelden kaliteli motorlar.Bir kere en baştan yakıt kaliteli.

Sen bir Ford bayisine birde Fiat bayisine git.Test et beğendiğini al.İnsanların yorumuna göre araç alınmaz.O kadar para veriyorsun içine sinen aracı al.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.