Şimdi Ara

punto mu fiesta mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: soa

quote:

Orijinalden alıntı: xxkoksalxx

quote:

quote:

quote:

quote:

Grande punto o paralara alınacak en mantıklı ve en güvenli araba şuan arkadaşımın aracını kullanıyorum 2006 g.punto skydome dynamic multijet 24.250 ye aldı. 5 hava yastığı var ncapten 5 yıldızı var. Yıllık vergisi 210 tl. Yakıtı bir depo ile şehir içi 750-800 km gidersin. Skydome komple cam tavanı var b segmette boyle cam tavan bu paralara zor bulunur. Okuldan başka arkadaşımda 2007 yada 2008 fiesta var 23.750 ye aldı 2 hava yastığı abs başka bişesi yok jantlar kapak jant 1.4 tdci 68 bg. Temiz punto bulursan kaçırma ama active donanım alma biraz boştur dynamic yada emotion bakın. Ve performans çok önemli ise 1.4 tjet 120 bg punto bulursunuz lpg bile takılıyor. Benim asıl aracım 2010 honda civic şuan puntosunu kulandığım arkadaşta aracımı Ankaraya RR body kit takıması için götürdü ve tjet punto benim aracı 122 lik tsi leon ve golfu tokatlıyor :)

Malesef benzinli olmaz lpg işin içine girince de malum bagajda yer kalmiyor fiesta dan soğuma sebebide o oldu bir bakıma. Araca bakiyorum dediginiz gibi boş bir araç

Ekleyim biz arkadaşın fiestaya mp3 cd okutamadık kullandığım puntoda mp3 ve aux var araçta spor paket ekli yan marşpiyerler arka spoiler ve fabrika çıkış fiat hi-fi ses sistemi var gayette güzel :-)

O zaman fiestayi da eleyip punto ya yönelme zamanı geldi :)

Dijital klimada var hatta 200 tl ye arkadaşım orjinal hız sabitleyicisini taktıracak benim arabanın işi bitince :-) sorunuz olursa pm atın

Teşekkür ederim aklima takilan birsey olursa size danisirim :)

Ben teşekkür ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.