Şimdi Ara

PUPPETEER (PS3 ANA KONU EXCLUSiVE) - TÜRKÇE DUBLAJ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
2
Favori
5.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

quote:

Ahaha gifleri arşiv mi yaptın reis.

Bir tür arşiv sayılır reis.

Hehe reis duruma göre yarın veya öbürgün bir gıcıklık çıkmazsa gidicem PS3 almayada üşeniyorum uzak.

Hadi İnşallah.
    Hayırlı, uğurlu ola.

• lbp 3 diye çıkarsalar daha iyi olurmuş o arkadaşıda sackboy(isim yanlış olabilir) yapsınlar
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ahaha gifleri arşiv mi yaptın reis.

Bir tür arşiv sayılır reis.

Hehe reis duruma göre yarın veya öbürgün bir gıcıklık çıkmazsa gidicem PS3 almayada üşeniyorum uzak.

Hadi İnşallah.
    Hayırlı, uğurlu ola.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaptanado

lbp 3 diye çıkarsalar daha iyi olurmuş o arkadaşıda sackboy(isim yanlış olabilir) yapsınlar

Little Big Planet ile kıyaslanamaz bu bence, bu Japon Stüdyo'nun sanatına hakaret olur. Little Big Planet her yaşa göre, çocukça karakterler var ama burada sanatsallık ön planda atmosfer ve müzik olarak, masalsı ama vahşi bir film havasıda aldım.

Atmosferi çok beğendim şöyle karanlık, masalsı ortamlar falan.

Ekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I-C-O -- 22 Ağustos 2012; 2:25:32 >

• Kesinlikle bu nesilin en kaliteli oyunlarından biri olacak. Çok değişik ve kendine çeken bir atmosferi var.
  • Çok iyi ya,atmosfer sesler falan dehşet olmuş.Beklemedeyiz.
  • Heleki bu tarz'da bir ex çıkması,helal olsun sony'e güzel işler yapınca destekliyoruz işte,başka türlü hemen fan
  • Puppeteer'i diger BÜTÜN oyunlardan ayiran en büyük özellik oyun bir

tiyatro sahnesinde geçiyor olmasi. Hayal gücünün sınırlarını

zorluyacagimiz Puppeteer'de "bölüm" yerine Tiyatro sahnesinde

"PERDE" olacak. Buda oyunu hem sanatsal anlamda hemde Tiyatro

sahnesinde gecmesinden ötürü "MASALSI" anlatimi ve daha önce hic

bir oyunda islenmemis dokusu hatta ve hatta ana karekterimizin bir

"KUKLA" olmasi oyun severlerin kalbini calmak icin yeterli bir sebep.

PUPPETEER (PS3 ANA KONU EXCLUSiVE) -  TÜRKÇE DUBLAJ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 22 Ağustos 2012; 7:25:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Merakla bekliyoruz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaptanado

lbp 3 diye çıkarsalar daha iyi olurmuş o arkadaşıda sackboy(isim yanlış olabilir) yapsınlar

Little Big Planet ile kıyaslanamaz bu bence, bu Japon Stüdyo'nun sanatına hakaret olur. Little Big Planet her yaşa göre, çocukça karakterler var ama burada sanatsallık ön planda atmosfer ve müzik olarak, masalsı ama vahşi bir film havasıda aldım.

Atmosferi çok beğendim şöyle karanlık, masalsı ortamlar falan.

Ekleme.

gerçekten atmosfer süper gözüküyor. tim burton havası var sanki.

• quote:

Orijinalden alıntı: kryy22

gerçekten atmosfer süper gözüküyor. tim burton havası var sanki.

Aynen.

Allah aşkına bu
    masalsı, müzikal, atmosferik güzel oyun LBP gibi sıradan bir oyunla karşılaştırılır mı?
  • quote:

Puppeteer: Sony Japan Studios gives up new details on plot and scissor combat
    Puppeteer, the new platform IP from Sony Japan Studio was unveiled at gamescom, and will throw players into a stage show world full of puppets, hulking bosses and an arts n’ crafts visual style fans of LittleBigPlanet will enjoy. PS Blog EU has interviewed the studio to tease out new info on the PS3 game.

Sony Japan Studio’s Gavin Moore explained the importance of the main character’s scissor weapon, and how it can be used to cut through the game’s cloth world, attack enemies and climb around the fabric world.

Here’s the video in full:

Kaynak :

http://www.vg247.com/2012/08/22/puppeteer-sony-japan-studios-gives-up-new-details-on-plot-and-scissor-combat/

• LBP tarzı görsellik diyor eyvallah ama mümkünse LBP'deki 5-10 yaş bebeler bu oyuna gelmesin.

Hatta sırf gelmemeleri için online bile eksik kalsın. Bölüm oluşturma asla olmasın, masal ve sanat olduğu gibi sek kalsın.
  • Sony Japan tarafından PlayStation 3'e özel geliştirilen 2 yeni IP'den birisi Puppeteer; eşsiz güzellikte bir platform oyunu.

Puppeteer, Kutaro adında kuklaya dönüştürülmüş bir çocuğun Moon Bear King'den kaçışını konu ediniyor. Odundan kafası, onun bu zorlu yolculuktaki en  büyük yardımcısı. Puppeteer bir oyundan çok sanat kokan bir kukla tiyatrosu tadında. Sahip olduğu tuhaf ve fantastik dünya, başlı başına bir masal anlatıyor... Hem de tüm PlayStation 3 sahiplerinin dinlemesi gereken bir masal.

Sayet Puppeteer'ı halen görmediyseniz veya tanışmadıysanız, Gamescom 2012 videosu aşağıda. Hem PS Vita sahipleri de çok üzülmesin. Tearaway, konsol sahiplerini tatmin edecek bir yapım olacaktır.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Puppeteer_PS_Vitaya_Gelmeyecek-30726.htm

• En çok beklediğim oyunlarda ilk sıralarda yer alıyor. Trailer' izlemeye doyamiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Puppeteer, Kutaro adında kuklaya dönüştürülmüş bir çocuğun Moon Bear King'den kaçışını konu ediniyor. Odundan kafası, onun bu zorlu yolculuktaki en  büyük yardımcısı. Puppeteer bir oyundan çok sanat kokan bir kukla tiyatrosu tadında. Sahip olduğu tuhaf ve fantastik dünya, başlı başına bir masal anlatıyor...
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Puppeteer_PS_Vitaya_Gelmeyecek-30726.htm

Konusu harika yav, bildiğin masal bu.

Kesinlikle öyle. Zaten Rain ve Puppeter'ı ilk gördüğümde sanat eseri olacağından adım kadar emindim ama acaba ICO ve Shadow of the Colossus gibi efsane olabilecekler mi diye düşünmüştüm ama şimdi kesinlikle eminim.

• Heyecanlandırdı. Oynayıp bitirmeye kıyamayacağımız bir yapım geliyor anlaşılan.
  • @I-C-O hocam bölüme bildiğin farklılık getirdin resmen yazılarınla ve giflerinle

Bu PS3 sadece exclusive çıkarsa bile batmaz be Çok kaliteli iş yapıyor adamlar helal olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpioleo

@I-C-O hocam bölüme bildiğin farklılık getirdin resmen yazılarınla ve giflerinle

Bu PS3 sadece exclusive çıkarsa bile batmaz be Çok kaliteli iş yapıyor adamlar helal olsun.

Sağolasın hacı ağa. Buralarda boya badana yapmayı severim.
    />

Birde kendimi Yunanistan'ı fethetmiş gibi hissettim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Scorpioleo

@I-C-O hocam bölüme bildiğin farklılık getirdin resmen yazılarınla ve giflerinle

Sağolasın hacı ağa. Buralarda boya badana yapmayı severim.
    />

Birde kendimi Yunanistan'ı fethetmiş gibi hissettim.

Boşa reis demiyoruz biz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.