Şimdi Ara

Puppy Linux Kurulumu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar puppy linux sitesinden İSO dosyası şeklindeki linux kurulumunu indirdim. İso to usb programı ile flaş belleğe yazdırdım. Ancak kurulumu yapmak için flaşı takıp bilgisayarı başlattığımda "Diskleri Çıkarın" "Başlatmak İçin Bir Tuşa Basın" şeklinde bir uyarı alıyorum. Herhangi bir tuşa bastığımda windows normal olarak çalışıyor. Bi türlü giremedim kuruluma. Yardımcı olursanız çok sevinicem. Günlerdir bir arayış içindeyim. Hiç bi çözüm bulamadım....

• Bilgisayarı boot ederken bios'tan usb ile başlata ayarla, o kendiliğinden işi bitirir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Tatarbeyi_

Bilgisayarı boot ederken bios'tan usb ile başlata ayarla, o kendiliğinden işi bitirir.

Bios ayarını yaptım zaten. Daha önce de pardus kurmuştum aynı şekilde, ama böyle bir uyarı almamıştım...
  • flasha hangi programla boot ettin ? bence sorun orda.
  • unebootin programıyla usb diske at.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

flasha hangi programla boot ettin ? bence sorun orda.

ISO to USB diye bi programla yazdirdim flashı. Pardusuda aynı şekilde kurmuştum herhangi bi sorun olmamıştı. Linux sürümünden kaynaklanıyor olabilirmiş acaba ? (Puppy linux versiyonu )
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

unebootin programıyla usb diske at.

Abi büyüksün... Çok teşekkür ediyorum... Halloldu işim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows vs ubuntu
    4 yıl önce açıldı
    Pisi Linux ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mali054

quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

unebootin programıyla usb diske at.

Abi büyüksün... Çok teşekkür ediyorum... Halloldu işim.

iyi güle güle kullan.
  • aynı şekilde diğer (ramdisk) linux dağıtlımları

http://forum.donanimhaber.com/m_60718712/tm.htm
  • Arkadaşlar ben eski acer dizüstüne puppy kurdum ama bir türlü win7 sistemden ulaşamıyorum. Linux bilgisayarda dosya paylaştırmayı beceremedim. Win7 sistemden, linux işletim sistemli bilgisayarı hiç bir şekilde göremiyorum. Bu konuda yardımcı olacaklara minnettar kalırım. Kurduğum versiyon linux Precise Puppy 5.6.1
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonkurt

Arkadaşlar ben eski acer dizüstüne puppy kurdum ama bir türlü win7 sistemden ulaşamıyorum. Linux bilgisayarda dosya paylaştırmayı beceremedim. Win7 sistemden, linux işletim sistemli bilgisayarı hiç bir şekilde göremiyorum. Bu konuda yardımcı olacaklara minnettar kalırım. Kurduğum versiyon linux Precise Puppy 5.6.1

eğer linux dosyalarını windowsta görmek ve kullanmak istiyorsan bu biraz zor. Windows linuxun kurulu olduğu bölümü görmüyor
  • bendede aynı sorun vardı, deneyeceğim programı.
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: imperium

quote:

Arkadaşlar ben eski acer dizüstüne puppy kurdum ama bir türlü win7 sistemden ulaşamıyorum. Linux bilgisayarda dosya paylaştırmayı beceremedim. Win7 sistemden, linux işletim sistemli bilgisayarı hiç bir şekilde göremiyorum. Bu konuda yardımcı olacaklara minnettar kalırım. Kurduğum versiyon linux Precise Puppy 5.6.1

eğer linux dosyalarını windowsta görmek ve kullanmak istiyorsan bu biraz zor. Windows linuxun kurulu olduğu bölümü görmüyor

Hayır Linux dosyaları değil amacım. Linux sisteme; USB'den bağladığım harici HDD'ye Win7 sistemden ulaşmaya çalışıyorum. Linux HDD'yi görüyor. İçine rahatlıkla ulaşıp film seyrediyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: imperium

quote:

Hayır Linux dosyaları değil amacım. Linux sisteme; USB'den bağladığım harici HDD'ye Win7 sistemden ulaşmaya çalışıyorum. Linux HDD'yi görüyor. İçine rahatlıkla ulaşıp film seyrediyorum.

Alıntıları Göster
    bunu okuyorsan daha bakma istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brandomercury2 -- 18 Mayıs 2014; 8:41:56 >

• iki dizüstü var. Birinde linux Precise Puppy 5.6.1 kurulu, diğerinde win 7 işletim sistemi var. Bunlar aynı kablosuz ağdan internete çıkıyor. istediğim Linux sistemde depo olarak kullandığım harici HDD ye, win 7 den ulaşmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonkurt -- 18 Ağustos 2013; 2:49:36 >
  • içimde olan içimde kalmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brandomercury2 -- 18 Mayıs 2014; 8:41:16 >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.