sanırım bu oyun gelmiş geçmiş en kötü futbol oyunu
1,5 yıl değil en az 2yıl
Pure Futbol
adamların fizikleri cok garip...
EA Sport'a kızıp duruyordum nasıl spor oyunu yapıyon diye. Demek ki daha göreceğimiz varmış:) Aferin Ubisoft, vasat futol oyunları kategorisine girmiş bulunuyorsun:)
quote:
Orijinalden alıntı: System Shock
EA Sport'a kızıp duruyordum nasıl spor oyunu yapıyon diye. Demek ki daha göreceğimiz varmış:) Aferin Ubisoft, vasat futol oyunları kategorisine girmiş bulunuyorsun:)
EA şu konsollara yaptığı oyunu Pc'lere de yapsa ne güzel olur konsollardaki fifa kadar gerçekçi futbol oyunu görmedim
Bu Ubisoft'u zaten Montreal stüdyosu kurtarıyor bence. Montreal'den çıkmaan oyunları pek tutulmuyor Ubi'nin.
Lego soccer mania bile daha güzel kalır bu oynun yanında
Süper bir inceleme, arkadaşın yorumları çok içten olmuş ben son paragrafa doğru yavaş yavaş saydırmaya başlayacağını düşünmüştüm :) özellikle şurası çok hoşuma gitti
"İncelememin sonuna geldiğim vakit, öncelikle hayatımın en kötü oyun deneyimlerinden birini yaşadığım için kendimden utanıyor ve incelemeyi bitirebilmek için bu berbat oyunu defalarca kez oynamak zorunda bırakıldığım için insan haklarına dava açmayı düşünüyorum." :)
Skandal
10 üzerinden direk 0 yanına bile yaklaşmayın :)
Çok kötü gözüküyor..
dün oyun almaya gittiğimde bunu da alacaktım iyi ki almamışım
bence bu kadar da kötü değil durum sonuçta adamlar az para harcandığını belli etmiş 99 liraya çıktı bu oyun PS3e resmi piyasada normal oyunlar malum 150den aşağı çıkmaz ki world cup 175mi neydi ve kısa süreli eğlence için çıkardıkları da belli,dünya kupasına denk getirdiler bi süre oynanıp rafa kaldırılıcak bir oyun ve belki de XBLA e ve PSNe çıksa bu kadar eleştirilmezdi çünkü o seviyede oyunun kalitesi ama futbol oyunu bağımlıları bilir Urban Freestyle Street Soccer da rezil edilmişti incelemeler tarafından ama son derece zevkli ve hızlı bir arcade futbol oyunuydu
quote:
Orijinalden alıntı: Momaq
Lego soccer mania bile daha güzel kalır bu oynun yanında
İnceleme için teşekkürler. İndirmeyi düşünüyordum, benim için gereksiz bir zaman kaybı olacaktı. Her ne olursa olsun(PES 2008 ve PES 2010daki hayalkırıklığına rağmen) bence şu ana kadar yapılmış en iyi futbol oyunu PES'dir(Fifa 99'un ayrı bir yeri vardır, o konuya girmek istemiyorum)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme