Şimdi Ara

Pure STR Okcuyla ilgili bi soru (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: QuestionMark

quote:

Orjinalden alıntı: seser60

quote:

Orjinalden alıntı: fenasi44

Pvp de iyi değildir,elinde en az sos bow crt 10+ yoksa.Diğerleri doğru olabilir.

Boş zamanım olursa "Pure str glavie/archer" ve "Sword/shield Hybrid 7:1 int:str "hakkında guide yazacam....

Size tavsiyem kendi buildinizi kendiniz belirleyin,yazılan şeyler fikir veririr.

Ama oyun içinde yaşadıkalrın ile yazılanlar farklı gelir,sonra saydırmaya başalrsın..

Öle hemen tezcanlı olup şu build süper bu build süper demeyin.

Mesela,

Adam pure str glavie/fire gidiyor....

Lvl 1-10 arası "eee fena gitmiyorum,hele biraz daha bakayım"
    Lvl10-20 arası "hımmm,güzel gibi, Hp de iyi fenada kasmıyorum haaa"
    Lvl20-30 arası " wayy be bana truncu olanı bile kesiyorum,iyi iyi güzel devam"
    Lvl 30-40 arası "wayyy be 3-4 monster arasından keserek sağlam çıkıyorum,devamm deavmm,bide şı kıcık nukeler olmasa paso arkamdan KS yapıyorlar,ahhanda nukerin biri yattı gene heheeee,yok baba benim char süper"
    Lvl 40-50 arası "wayy be hakkaten elimdeki glavie nin gücünü hissediyorum .sanki altımda 300 Beygir gücünde BMW m3 var"
    Lvl 50-60 arası "looo gardaşım turuncu kesmekten bıktım hele birde cave girem gırmızı olanalra dalam,ohaaa kapının ağzındakileri kestim.süperr walla gelen exp bak ,ben burdan çıkmam artık"
    Lvl 60-70 "gelin looo alayınıza,nuker muker hypooo topunuza,,heyttttt beee,dağıtırım walla"
    Lvl 70 sonrası özellikle 75 den sonra "anaaaaa noldu lan,herif tekmi attı ne,yokk canım olmaz,tek atacak kime lan banna,oğlan elin kırılmaya emii o ne nukeydi ölee,ühüüühhh ben noker olacam ühühühü"

EDIT:Yukarıda yazılanalar sadece "fentezidir" fazla ciddiye almayın lütfen...Abartılı olabilir ,evde sakın tek başınıza denemeyin.

ahahahah koptum kardes ya:)) allahta seni güldürsün

bakın ben str bowman yapılandırıyorum.
    cold acmanızı tavsiye ederim tam bir nuker katili oluyor char o zaman.
    önemli olan okcunun avantajlı olması ve bunu cold ile destekleyin.
    simdiden 2 gol attınız,artık kasmak kalıyor..okcular hızlı kasıyor ve cok seri...
    str bow olcaksan cebinde paran olacak +3 sart cünkü.
    sos +5 alırsan kendinden 3 lvl yüksek glavieci ve nuker kesersin.

not:bladeler biraz zorluyor .sebebi stronga block koymaları..koyamazsa yine kesersiniz

full str fire glavierim var +3 sos dan yukarı bowu olmayan herkesi öldürüyorum str int hybrid dinlemiyorum üstelik garment

zenmi garmentsin onlarmı?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.