Şimdi Ara

puro nasıl içilir ve bağımlılık yapar mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
29.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Axl Rose

quote:

Orijinalden alıntı: BJK_YGZ&619

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mkache21

merak ettim almayı düşünüyorum bağımlılık yapar mı bide nasıl içilir bazıları içine çekilmez dedi içe çekmeden nasıl içilir

Buyuk puro almada captain black al ben cok memnunum ve mukemmel aromasi var dudakta yapisip kaliyo dudagini yaladiginda cikolata tadi geliyo

Kadıköy'de bulur muyum ? fiyat ne kadar ? 10'dan fazla değildir umarım

Kadikoyde kesin vardir ama cakma olmasin dikkat et

Djarum aldığım yere sorayım o zaman bir dahakine ama büyük ihtimal çakmadır Djarumlar da çakma çünkü, ne kadar fark var orjinalle çakma arasında ? mesela Djarum ayırt bile edilemiyormuş, bunun arasında çok mu fark var ? orjinalin fiyatı 12-16 ise çakmayı 10'a bulurum heralde

Yani tam bisey soyliyemem artik birebir yapiyolar ama tadi cok farkli olur 15 tl ye istersen getirebilirim :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mkache21

merak ettim almayı düşünüyorum bağımlılık yapar mı bide nasıl içilir bazıları içine çekilmez dedi içe çekmeden nasıl içilir

Buyuk puro almada captain black al ben cok memnunum ve mukemmel aromasi var dudakta yapisip kaliyo dudagini yaladiginda cikolata tadi geliyo

Kadıköy'de bulur muyum ? fiyat ne kadar ? 10'dan fazla değildir umarım

Kadikoyde kesin vardir ama cakma olmasin dikkat et

Djarum aldığım yere sorayım o zaman bir dahakine ama büyük ihtimal çakmadır Djarumlar da çakma çünkü, ne kadar fark var orjinalle çakma arasında ? mesela Djarum ayırt bile edilemiyormuş, bunun arasında çok mu fark var ? orjinalin fiyatı 12-16 ise çakmayı 10'a bulurum heralde

Yani tam bisey soyliyemem artik birebir yapiyolar ama tadi cok farkli olur 15 tl ye istersen getirebilirim :)

8 taneye 15 lira çok beğeneceğimin garantisi de yok, biz bir ara arkadaşla ortak alırız yarı yarıya

• Puro içtim, değişik çeşitlerini denedim. Islak purolar başlangıç için gayet güzel. Markası Backwoods'du. İnsanlar genelde ballısını seviyor ama bence ballısı ağır. Düz kahverengi pakette en sade olanı hafif ve güzel.

Puro bağımlılık yapmadı bana. Ben hiç sigara içmedim şimdiye kadar. Tat amaçlı 30 civarı puro içmişimdir toplamda. Hiç bağımlılık yapmadı. İstediğim zaman anında bıraktım.

İçerken ciğerime çekmedim. Yanlışlıkla çektiğim zaman çok fena canımı yaktı. Ağızda dumanı 1-2 saniye tutup geri veriyordum. O senin ağzında "içtikten sonra" güzel bir kalması için yetiyor. Özellikle güzel bir yemek yiyip doyduktan sonra tatlı niyetine içmek hoşuma gidiyordu.

Dumanı sadece ağzına alıp geri vermen bile kansere neden olabilir. Ben o yüzden artık içmiyorum ve tavsiye etmiyorum.
  • +
  • içme zehirlenirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elitforce

Beyle :

İyi güldüm
  • gecen hafta backwoods balli olanini aldim. tadi cok hos bal aromasi disini firsalacasan bile bir iki gun kaliyor. bagimlilik durumu olmadi zaten olsa da pahali oldugu icin almam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bağımlılık olmaz sigara gibi içiceksin içtikten sonra ağzında çok kötü bir koku bırakıyor o yüzden bakkaldan falan alma kaliteli birşey al

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.