Bildirim
Purple Restore elimde (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Denemeye değer bence -
O zaman bugn gece uyku yok Hackintosh zamanı :) -
Mac kullanıyorum ve Developer hesabım var bir işine yarar mı? -
Takip.
Batuhanın iOS 6 ya dönüş yöntemi vardı bunu başarabilirse biz de dener ve gerekeni yaparız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elinde ki i4 ise çok rahat dönersin A5 üstü cihazlar dönemiyor boşuna umutlanmayın yani arkadaşlar :) -
AppleConnect hesabın yoksa sil gitsin hacı yer kapladığına değmez. -
bir gelişme var mı? -
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk mesajım niye -2 aldı acaba :D
Apple yetkilisiyseniz downgrade yaparsınız ama nırmal kullanıcı olarak yapamazsınız. Ama yine de içinde mükemmel özellikler barındırıyor
Elindeki cihaz nedir?
iPhone 4 -
quote:
Orijinalden alıntı: batuhan355
iPhone 4
Batuhan hocam durum ne?
quote:
Orijinalden alıntı: axil
durum bu galiba.
Sürüm düşürmek için yine Apple'dan imza gerekli olacağı için bu araç işe yaramayacaktır. Mevcut sürümde, yükseltme yapmadan geri yükleme yapılabiliyor yanılmıyorsam tek avantajı o, onun dışında iTunes'dan öte bir şey sağlamayacaktır maalesef :(. Tabi yetkili bir abi kullanıyor olsa AppleConnect sayesinde mümkün ama dışarıdan pek olası görünmüyor.
Merak eden arkadaşlar, "purple restore" olarak ararsanız bulamazsınız, zaten aramayın. (Apple'ın firma içi uygulaması olduğundan ve halka açık bir uygulama olmamasından mütevellit, Apple'ın izni olmadan temin etmek, kullanmak vs vs yasadışı kabul ediliyormuş. Yapmayın, aramayın, bulmayın, indirmeyin. Ben uyarımı yaptım )
Torrent sitelerinde RestoreTools olarak aramayın :D uzantısı .pkg olanı bulursanız yüklemeyin, hele de boyutu 20,2mb civarıysa kesin indirmeyin, uzak durun. Tabi bu indirmeyeceğiniz paket aslında tek bir uygulama değil, içerisinde çeşitli araçların olduğu bir paket ve yalnızca OS X üzerinde çalışır. Yani Windows'da çalışmamaktadır.
İçerisinde: PurpleRestore, PurpleSNIFF, PurpleFAT, DCSD, PurpleBuildSanitizer gibi uygulamalar vardır. Şaka bir yana, sorumluluk kullanacak arkadaşlara aittir, dikkatli olunması gereken uygulamalar. Son kullanıcı amaçlı yazılmış uygulamalar olmadığı için bazı aşamalarda onay sormadan işlem yapabilir, cihazı açılmayacak hale bile getirebilirsiniz, lütfen araştırıp kullanın, deneme yanılma pahalıya malolabilir.
-
Mesela 7.0.4 jbli surumu purple restore ile jbsiz 7,0,4 kurabilir miyiz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SiNaPSiS
Onu zaten semirestore veya ilec rat yapmıyor mu?
Jb kalsa bile bi cydia oluyor
JB kalıyor hocam onlarda JB'siz sürümü elde etmek mümkün mü diye sormuştum -
quote:
Orijinalden alıntı: SiNaPSiS
Okuduğum kadarıyla PurpleRestore uygulaması ile yapılabiliyor bu işlem ama denemedim, okuduğum kaynağı bulabilirsem mutlaka eklerim. Elimdeki cihaz iP5 6.0.1 ve jailbreak mevcut ama durduk yere riske atıp denemedim açıkçası ve sorun yaşayıp geri yüklemem gerektiğinde ilk deneyeceğim şey bu olacak.
Varsayılan olarak, geri yükleme için seçenek olduğu belirtilmiş, zaten ayarlarda görebiliyorsunuz uygulama içerisinde, birisi silip ve yükleme diğeri ise güncelleyerek yükleme.
Kaynak: http://theiphonewiki.com/wiki/PurpleRestore
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1megabayt -- 11 Haziran 2014; 0:08:37 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X