Bildirim
Püskürtmeli Yazıcı Tavsiyesi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
canonda siyah beyaz çıktı hızı çok düşük olmasından dolayı vazgeçebilirim.Diğer 2 yazıcı arasında karasız kaldım kolay doldurulabilen kartuş takmayı düşünüyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: wh4t3v3r
canonda siyah beyaz çıktı hızı çok düşük olmasından dolayı vazgeçebilirim.Diğer 2 yazıcı arasında karasız kaldım kolay doldurulabilen kartuş takmayı düşünüyorum.
bu 3 modelden sadece epson bx305f için kolay dolabilen kartuşlar var. baskı kalitesi gayet yeterlidir ancak buda hızlı bir yazıcı değildir genede dolan kartuş imkanı olduğu için bencede bx305f'yi tercih etmelisin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chungkingexpress -- 6 Aralık 2012; 19:48:50 > -
aslında benim için önemli olan üst kısmında fotokopi için kağıdı otomatik olarak alan kısmın bulunması eğer bu tarz bildiğiniz daha güzel ve kartuşu ucuza getirilebilen model varsa onu da söyleyebilirsiniz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X